Jarl-André Storbæk mente selv han hadde «ståltouch» på sin første trening med SIF onsdag. Nå gleder han seg til å komme skikkelig i gang i sin nye klubb. Foto: Foto: Ola Niemann

- En langsiktig signering

Kampen om medaljer er ikke eneste årsak til at Jarl-André Storbæk er hentet til Godset. Deila tror 33-åringen vil løfte laget i flere sesonger.
OLA NIEMANN
Publisert 29.08.2012 kl. 16:22 Oppdatert 29.08.2012 kl. 19:16

Tips en venn på e-post:DRAMMEN: Onsdag formiddag hadde Jarl-André Storbæk sin første trening med Strømsgodset. Tidligere på dagen besto 33-åringen en legesjekk og signerte kontrakten.

- Det er en fin gjeng med en god blanding av unge og eldre spillere. Det tar et par dager å få inn touchen, men det skal gå fint, sier SIFs nye forsvarsspiller.

Storbæk kommer fra den danske Superliga-klubben SønderjyskE, hvor han har spilt fast som back de to siste årene. Nå har han signert en 2,5 års kontrakt med drammensklubben.

SIF-trener Ronny Deila vet hva han kan forvente seg av Storbæk og kaller overgangen en «safe signering»:

LES OGSÅ: Henter ny forsvarsspiller

- Minner om Alex

- Men han (Storbæk) er også en langsiktig signering. Han er en spiller vi satser på og som vil ha bra effekt på laget i sesongene som kommer, forteller treneren.

Deila mener 33-åringen minner mye om kapteinen Alexander Aas.

- Han er en fantastisk person med gode verdier og holdninger. Han minner meg veldig mye om Alex, og kommer til å bli en viktig person i gruppa, sier treneren.

- Han var billig. Veldig billig

Hva serietoeren fakisk måtte betale for sin nye forsvarsklippe vil ikke sportssjef Jostein Flo røpe.

LES OGSÅ: Godset-kaptein ute i fire uker

- Veldig, veldig billig

- Men han var billig. Veldig billig, forteller Deila.

For øyeblikket er ikke Jarl-André Storbæk berretiget til å spille mot Sogndal søndag. Det er imidlertid bare formaliteter som gjenstår, og det skal bli klart i løpet av en dag eller to.

Les mer om signeringen av Jarl-André Storbæk i morgen på DT+ og i torsdagens papirutgave av Drammens Tidende.

LES OGSÅ: - Vi trenger forsterkninger

Les mer om:  Godset  Godset 

På forsiden nå