Kan bli kampklar

Jo Inge Berget (19) humpet rundt på krykker under gårsdagens trening.
Jostein Nilsen
Publisert 03.05.2010 kl 20:43 Oppdatert 19.09.2013 kl 13:35

Tips en venn på e-post:DRAMMEN: – Det ser kanskje litt dramatisk ut siden jeg bruker krykker, men det er fordi jeg skal belaste beinet minst mulig. Jeg har et håp om å spille mot Odd onsdag, sier Jo Inge Berget, som fulgte mandagens treningsøkt på Marienlyst på nært holdt.

Det kriblet i beina til Berget. Strømsgodsets nye profil pådro seg en skade i venstrefoten på slutten av første omgang i storkampen mot Vålerenga på Marienlyst lørdag. Litt tidligere i omgangen hadde Berget hatt den målgivende pasningen til Marcus Pedersens seiersmål.

LES OGSÅ: Fulgte Pedersen

SIF vant 1–0 og tok lagets tiende strake hjemmeseier i fotballens eliteserie.
En haltende Berget prøvde seg litt i begynnelsen av andre omgang, men smertene i foten ble for store.

Ingenting alvorlig

Først fryktet Berget og Godsets medisinske apparat at det var brudd eller brist i foten. Røntgenbildene som ble tatt lørdag kveld viste imidlertid ingenting. Det ble vurdert å ta et MR-bilde i går, men siden 19-åringen ikke lenger hadde så veldig vondt så ble dette droppet.

– Jeg er mye bedre nå enn på lørdag, men hadde det vært kamp i dag, mandag, så hadde jeg ikke spilt. Jeg må bli bedre, og avgjørelsen om jeg spiller mot Odd tas nok ikke før inn mot kampstart onsdag kveld, uttaler Berget, som er tatt ut i 19-mannstroppen til Odd-matchen.

Ifølge SIFs fysioterapeut Audun Vestmoen så har Berget fått en slagskade i foten, der det har dannet seg litt hevelse og indre blødning. Det er ingen alvorlig skade.

– Det som styrer om Jo Inge blir klar til onsdag eller ikke er hvor mye smerter han har, melder Vestmoen.

Berget har en vært en stor suksess i SIF etter han ble utleid fra italienske Udinese før 2010-sesongen. Til nå har den anvendelige angriperen scoret fire mål på ni seriekamper.

LES OGSÅ: Jakter på RBK-rekord

Madsen ute

SIF-midtstopper Kim André Madsen slo den venstre skulderen ut av ledd mot VIF, og han er definitivt uaktuell til onsdagens oppgjør på «Gamle gress».

– Madsen kan bli klar til søndagens bortekamp mot Lillestrøm, sier Vestmoen.

Høyreback Krister Aunan er for øvrig tilbake i troppen etter en ankelskade.

SIF-kaptein Alexander Aas har vært ute med et strukket leddbånd i kneet siden begynnelsen av mars. Aas er i framgang, og forsvareren kan muligens begynne å trene med ball i slutten av denne uka. Aas kan tidligst, i følge Vestmoen, blir klar til oppgjøret mot Stabæk hjemme 16. mai.

På forsiden nå


Travel natt for politiet

Ikke alle oppførte seg pent og pyntelig natt til søndag.

Disse vil politiet ha flere av

Sjarmoffensiv mot skoleungdommene.