I kveld var det Supertrekning i Lotto. Når det er Supertrekning trekkes 24 spillere som vinner én million kr (uten et riktig tall), i tillegg til at det spilles om den vanlige potten som lørdag var på ca 14 millioner kroner.

I Supertrekningen ble det utdelt 25 millionpremier, men i tillegg ble fem spillere så heldige å få syv rette. En av vinnerne blant de 25 var et andelslag på ti personer. De som vant på ordinær Lotto får 3.389.315 kr hver.

Spill Lotto her!

Lotto-tallene: 11 - 12 - 13 - 14 - 20 - 25 - 26

Tilleggstall: 27

Her bor de nybakte Lotto-millionærene:

Mann Sandefjord
Mann Fredrikstad
Mann Leknes
Kvinne Stavanger
Mann Alvdal
Kvinne Tromsø
Kvinne  Sarpsborg
Kvinne  Romsdal
Mann  Skien
Kvinne  Asker
Mann Gjerstad
Kvinne Løten
Mann  Nannestad
Mann Karmøy
MannSon
MannSogndal
KvinneOslo
MannRakkestad
MannSarpsborg
Kvinne Ytre Enebakk
MannTynset
KvinneStjørdal
KvinneFredrikstad
MannOdda

14 millioner i Lotto-potten på lørdag. Lever kupongen her!

Slik reagerte vinnerne:

Mann fra Sandefjord

- Det var jo topp. En fin overraskelse. Premier på over 150 kroner er ikke hverdagskost her i huset, så det var en veldig hyggelig overraskelse, sier mannen fra Sandefjord som skulle ha en rolig og fin kveld hjemme. Mannen ønsket å være anonym. 

Mann fra Fredrikstad

- Nei! Har jeg vunnet? Det er ikke tull? Tusen, tusen, tusen takk! Dette må være en veldig jobb fin jobb dere har. Nå må jeg ringe samboer og fortelle den gode nyheten, sa den glade vinneren fra Fredrikstad. Mannen ønsket å være anonym.

Mann fra Leknes

Vi oppnår ikke kontakt med mannen fra Leknes

Kvinne fra Stavanger 

 - Har jeg vunnet? Det er jo helt fantastisk! En million kroner? Jeg ble jo helt satt ut jeg nå, men jeg må jo finne på noe. Jeg har jo lyst til å reise og fikse huset, sa den blide kvinnen fra Stavanger som ble så glad, så glad. Kvinnen ønsker å være anonym.

Mann fra Alvdal

- Oiiii! Tusen hjertelig takk. Nå vart det livat her, ja. Det er ikke noe annet å si tusen takk. Jeg har egentlig ikke hatt noen konkrete drømmer men litt fornøyelse og litt av de litt mere nødvendige tingene. Nå blir det nok litt fotballkamp først og litt feiring i kveld, sier mannen fra Alvdal som ønsket å være anonym. 

Kvinne fra Tromsø

- Nei, jeg lurer jo på om du lurer meg? Har jeg vunnet en million? Kjære vene vakre! Jeg her helt sjokka, men jeg skal åpne champagneflaska med en gang her, jeg har en kasse i kjelleren fra en feiring og jeg skal ta den dyreste først, sier kvinnen fra Tromsø. Kvinnen ønsker å være anonym.

Kvinne Sarpsborg

- Nei! Er det tulletelefon detta her eller? Har jeg vinne? Tusen takk må jeg si da. Jeg har spilt i mange år, men dette er første gangen jeg vinner stort. Nå skal vi fortsette å feire sankthans her, sier den blide kvinnen fra Sarpsborg. Kvinnen ønsker å være anonym. 

Kvinne fra Løten

- Nei, nå tuller du med meg, sa Løten-kvinnen og lo. Men vi tullet altså ikke. Hun var blitt millonær og hadde også vunnet en million kroner i Supertrekning. 

Mann fra Maura

- Du kødder?! Å fy fader! Så nydelig. Jeg må bare si tusen hjertelig takk. Når jeg så vinnernummeret deres på telefonen min tenkte jeg at dette ikke kunne være mulig. Men det var det altså. Nå må jeg åpne ei flaske her. Ha en flott kveld, sa mannen fra Maura fornøyd. 

Mann fra Karmøy

Vi oppnår ikke kontakt med mannen fra Karmøy

Mann fra Son 

 - Kødder du? Nei, nå skal jeg drekke brennvin! Dette var rett og slett drittkult, jeg ble helt satt ut jeg nå. Nå blir det litt av en ferie. Men først skal jeg returnere til grillmat og venner her, sa den blide karen fra Son.

Mann fra Sarpsborg

- Jeg er helt overveldet. Jeg står her på konsert med Toto og koser meg. De har akkurat spilt "Hold the line" Nå ble jeg skikkelig lykkelig og glad. Så fint dette var, tusen tusen takk, sier den musikkinteresserte sarpingen. 

Kvinne fra Ytre Enebakk

- Det passer meg helt ypperlig! Dette var veldig moro. Jeg er nokså nøktern så skal nok ikke feire så veldig, men jeg gleder meg veldig stort. Ekstra moro er jo at Lotto-rekken jeg spiller har jeg arvet etter min mor, som har spilt den siden Lotto begynte i Norge, sier hun og ler.

Kvinne fra Eidsvåg

- Det er ikke mulig!

Det sa kvinnen fra Eidsvåg i Møre og Romsdal da vi ringte. Etter hvert trodde hun på oss, og slapp jubelen løs: - Tusen takk, det er heilt fantastisk. 

Vinnerkupongen ble levert med mobilen i slutten av april.

Kvinne fra Asker

Asker-kvinnen rakk ikke å svare på første anrop, men hun sjekket nummeret og visste at det var oss da vi ringte for andre gang:

- Har jeg vunnet? Det høres morsomt ut, tusen takk, sa damen. Hun leverte vinnerkupongen med mobil i slutten av mai.

Mann fra Gjerstad

- Jeg håper du snakker sant. Og gjør du det, blir det en god lørdag, lo mannen fra Gjerstad i Aust-Agder. Han vant på en Lotto-kupong han leverte hos Eurospar Brokelandsheia 26. april.

- Det er en fast kupong jeg har levert i bortimot femten år, sa den glade vinneren.

Mann fra Rakkestad

- Sa du 1 million? Nå ble jeg veldig glad, det kan du skrive, sa Rakkestad-mannen. Han var opptatt og hadde ikke anledning til å si så mye mer.  

Han vant på en Lotto-kupong han leverte som "Spill i kasse" hos Rema 1000 Skjeberg 13. april. Det var en 5-ukers som også var med etter påske.

Mann fra Kaupanger

- Å, herregud. er det sant? Jeg har ikke ord, det er bare heilt fantastisk. Tusen hjertelig takk, sa vinneren fra Kaupanger i Sogn og Fjordane da vi ringte. 

Han leverte vinnerkupongen med mobilen i begynnelsen av juni.

Kvinne fra Oslo

- Hva sier du? Jeg er på Over Oslo og nå har jeg deg på øret og Turboneger på scenen. Har jeg vunnet?

- Ja, du er Lotto-millionær!

- Å, så herlig! Tusen takk - dette er på vei til å bli den beste dagen i livet mitt. trodde aldri jeg skulle bli så lykkelig for 1 million kroner. Tusen millioner takk, kvitret Oslo-kvinnen, som leverte vinnerkupongen med mobil så lantgt tilbake som i mars. Det var en 10-ukers som var med i mange trekninger også etter den forrige Supertrekningen påskeaften.

Mann fra Tynset

- Jaaaaa!!!!

Tynset-mannen med familie ropte høyt av glede da de fikk nyheten. 

- Tusen, tusen takk, nå tar jeg meg en øl til i kveld, sa den glade vinneren. Han leverte vinnerkupongen med mobil i april.

Kvinne fra Stjørdal

- Hva? Er det sant? Det kan ikke være sant!?

Trønder-kvinnen slapp følelsene løs da vi ringte, men det tok ikke lang tid før hun forsto at det ikke var noen tulletelefon.

- 1  million? Jeg tror jeg besvimer - heldigvis har jeg folk med meg. Å, herregud, sa den glade Stjørdal-damen, som beholdt både bevisstheten og munn og mæle.

Vinnerkupongen ble levert med mobilen i april.

Mann fra Skien

Vi har ennå ikke fått svar hos en mann fra Skien. Han vant på en Lotto-kupong han leverte hos Narvesen på PP-senteret i Porsgrunn 26. april.

Mann fra Odda

Vi har ennå ikke fått svar hos mannen fra Odda. Han vant på en kupong ha leverte hos Extra Odda den 25. mars. 

Kvinne fra Fredrikstad

Vi har ennå ikke fått svar hos kvinnen fra Fredrikstad som vant på en kupong levert hos Narvesen Strømmen Storsenter den 24. april.  

Mann fra Karmøy

Vi har ennå ikke fått svar hos mannen fra Karmøy. Han vant på en kupong han leverte hos Obs Haugesund i begynnelsen av april. Det var en 5-ukers som var med i trekningen også etter den forrige Supertrekningen påskeaften.

Spill Lotto her!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)