Alvorlig ulykke: Bragernestunnelen vil være stengt i flere timer

KJØRTE I TUNNELVEGGEN: En bil kjørte natt til tirsdag inn i tunnelveggen i Bragernestunnelen.

KJØRTE I TUNNELVEGGEN: En bil kjørte natt til tirsdag inn i tunnelveggen i Bragernestunnelen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

DRAMMEN: Like før klokka fire i natt kjørte en personbil inn i tunnelveggen i Bragernestunnelen. Ifølge politiet skal de først ha forsøkt å stoppe bilen ved Bragernes, men føreren skal ikke ha vist tegn til å stoppe.

Deretter endte ferden til føreren i tunnelveggen. Ifølge operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Marius Knudsen, har politipatruljen forfulgt bilen fram til den kjørte i tunnelveggen. Politibetjentene ivaretas nå av kolleger på politihuset.

Mannen som kjørte i tunnelveggen er i 20-åra fra Oslo. Ifølge Knudsen er den siste beskjeden politiet fikk fra sykehuset at tilstanden til mannen er stabil.

Saken fortsetter under bildet.

Foto:

– Vi ser på dette som en alvorlig ulykke. Derfor har vi varslet Spesialenheten for politisaker. Ulykkesgruppa til Statens vegvesen kommer også, sier Knudsen til Drammens Tidende.

Innsatsleder på stedet, Dag Asle Gjølstad forteller at ingen biler kommer inn i tunnelen før de er ferdige på stedet. Det er foreløpig usikkert hvor lang tid det vil ta før de forskjellige enhetene er ferdige med sitt arbeid i tunnelen.

Brakar skriver på Twitter at ulykken i tunnelen kan påvirke trafikken i Drammen, og at dette kan medføre forsinkelse på bussene.

Artikkeltags