(Røyken og Hurums Avis)

17-åringene har virkelig sparket fra seg i den store internasjonale turneringen på Ekebergsletta i Oslo denne uken. De åpnet ballet med å slå Ranheim IL hele 9–1. Laget består av jenter fra Sætre, Hyggen, Slemmestad, Lier og Drammen, med hovedvekt fra hele Hurum-halvøya (gamle Røyken og Hurum).

Deretter var det Spjelkavik IL – Fotball som var motstander, og her ble det nye seier til Amasone-jentene, med 3–0. En overbevisende seier ble det også i kampen mot Urædd FK fra Skien – 4–0.

Aldri noen tvil

Dermed var det klart for 16-delsfinale, og her møtte jentene Rustad Abildsø Sportsklubb. Nok en gang overbeviste Amasone-jentene og tok seg til åttendedelsfinale. Det ble seier 6–1 i kampen som ble spilt torsdag formiddag. Allerede torsdag ettermiddag møtte jentene fra halvøya Askøy FK 1 i åttendedelsfinalen.

Nok en gang overbeviste Amasone-jentene og slo bergenslaget overbevisende 3–0.

Dermed var laget klare for kvartfinale mot Nore Neset IL Os 2. Dette laget ble nummer to i sin gruppe, og har vunnet fire av fem spilte kamper – en uavgjort. Også her var Amasone.-jentene overlegne og vant til slutt 3–0.

Fredag ettermiddag var det semifinale, og motstander var Sverre IL. Det var aldri noen tvil.

Se finalen og semifinalen

Amasone-jentene fortsatte i samme stil som de har ført i hele turneringen og vant 5–0.

Dermed er det klart for finale lørdag, og den kan du se direkte på rha.no. Se den her.

Semifinalen mellom Amasone-jentene og Sverre IL kan du se i opptak her.