Anniken Jørgensen deltar i nytt TV-program

SNART PÅ SKJERMEN IGJEN: Anniken Jørgensen deltar i det nye TV2-programmet Drømmehytta.

SNART PÅ SKJERMEN IGJEN: Anniken Jørgensen deltar i det nye TV2-programmet Drømmehytta. Foto:

Blogger og designer Anniken Jørgensen blir snart å se på TV-skjermen igjen. Denne gangen deltar hun i det nye TV 2-programmet Drømmehytta.

DEL

DRAMMEN: Anniken Jørgensen fra Solbergelva deltar i Drømmehytta på TV 2. Sammen med 19 andre kjendiser skal hun bryne seg på å snekre interiørgjenstander til en hytte som er plassert i Ytre Enebakk. Programmet ble spilt inn i høst, men vises på TV i slutten av måneden.

Kjendisene jobber i par og vinneren får donere 50.000 kroner til en valgfri veldedighetsorganisasjon. Jørgensen skal samarbeide med influenser Joakim Kleven.

I følge TV 2 skal interiørdesigner Aina Sollie Steen, snekker Lars Fossum og hageekspert Finn Schjøll skape sin egen hytte ved Lyseren i Ytre Enebakk. Kjendisene som deltar i programmet skal komme inn og lage interiør til hytta, som skal stå ferdig på 10 uker.

I tillegg til Jørgensen selv, er profiler som Tommy Sharif, Per Sanberg og Sophie Elise Isachsen blant deltakerne i programmet.

Det har ikke lyktes Drammens Tidende å få en kommentar fra Jørgensen.

SKAL SAMARBEIDE: Joakim Kleven og Anniken Jørgensen er blant kjendisduoene som deltar i det nye TV2-programmet. Her fra premierefesten på sesong 12 av Bloggerne.

SKAL SAMARBEIDE: Joakim Kleven og Anniken Jørgensen er blant kjendisduoene som deltar i det nye TV2-programmet. Her fra premierefesten på sesong 12 av Bloggerne. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken