Appell til politikerne: Redd Pedalen

Av
DEL

MeningerI mitt innlegg i avisa tidligere, skriver jeg at nedleggelsen av Kirkens bymisjons sykkelverksted Pedalen skyldes dårlig inntjening.

Halvor Andersen fra Kirkens Bymisjon skriver 15. februar at dette argumentet ikke kan bli stående uten ytterligere kommentarer. Økonomien er ikke hele bildet, sier han.

Imidlertid, når jeg leser hans innlegg, finner jeg ikke et eneste ikke-økonomisk argument. Hva er resten av bildet? Innlegget viser heller at Andersen og jeg er enige om veldig mye. Tiltaket har vært vellykket og hjulpet mange i en vanskelig situasjon. Vi er også enige i at samfunnet vårt trenger langt flere arbeidsmarkedstiltak for vanskeligstilte enn de som er lovpålagt.

Jeg har vært bruker av Pedalen helt fra den gang de holdt til i Konnerudgata. Det jeg har erfart er at få mennesker i byen har vært klar over sykkelverkstedets eksistens. Har markedsføringen har vært god nok?

I en tid hvor vintrene blir mildere, sykkelsesongen forlenges, og flere og flere blir syklister i tråd med politiske signaler – er det ikke da mulig å få til tilstrekkelig inntjening ved at det satses?

Jeg håper fortsatt på en snuoperasjon fra Kirkens Bymisjon og jeg appellerer til byens politikere til også å engasjere seg i saken.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags