(Sandefjords Blad)

– Åtte seriekamper på rad uten seier har selvsagt skapt frustrasjon – både internt og eksternt. Likevel mener klubben at det er et viktig tidspunkt å gå ut med at trenerne har tillit – og at vi tror på at disse sammen med spillergruppen skal beholde plassen i Eliteserien, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den sidestilte trenerduoen Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström har forlenget kontraktene sine ut 2025-sesongen.

LES OGSÅ: Tidligere helt frir til SF

Topp 10

SF har som målsetting å etablere seg blant de 10 beste lagene i Norge. De startet sesongen i det sjiktet, men etter to poeng på de åtte kampene som er spilt i august og september ligger de nå på 14. plass i Eliteserien.

– Vi må også være realistiske. Vi har de rammebetingelser vi har og dermed så er vel ikke tabellplasseringen på noen måte sjokkerende. Nå er vi på kvalikplass og vi mener bestemt at vi skal komme oss opp på trygg grunn etter hvert, skriver klubben og legger til:

– Det er viktig at vi står sammen overfor denne utfordringen vi har – viser kollektiv styrke og karakter.

LES OGSÅ: Fra amatørfotball til Eliteseriedebut på to uker: – Jeg var litt nervøs

– Holder ønsket standard

Til SFs hjemmeside forteller daglig leder i klubben, Espen Bugge Pettersen at han er trygg på at både trenere og spillergruppe holder standarden de ønsker og at laget skal spille i Eliteserien neste år også.

– Jeg har sagt det tidligere og gjentar det gjerne nå må alle i og rundt klubben mobilisere til en solid høstspurt, sier han.

Han ønsker også å minne om at trenerduoen som nå har fått forlenget kontrakten klarte å holde SF i Eliteserien forrige sesong, selv om mange eksperter ikke hadde troen i forkant.

LES OGSÅ: Bugge om stemningen i klubben: – Naturlig å være misfornøyd