Duellen mot serielederen endte med 13-3 tap på hjemmebane, og i neste kamp om en drøy uke (tirsdag 8. desember) skal mannskapet bryne seg mot nok et av topplagene, Sveiva. Deretter er det ikke muligheter til å kapre eliteseriepoeng før i januar 2016..
- Vi må bare få enda mer spillere på treningene. I høst har vi så vidt vært to rekker som har møtt opp, forteller hovedtrener, Espen Jensen.


Han "så" lyspunkter i denne tøffe matchen mot Tunet.


- Når vi var like mange spillere som motstanderen på banen, spilte vi godt. Det er positivt, men dessverre ble det for mange utvisninger denne gangen, fortsetter Jensen etter å ha fulgt utviklingen på banen.

Burde scoretOg NOR 92 kunne med litt mer dyktighet foran gjestenes siste skanse ha sørget for nettsus. For Kristian Becher hadde en gylden mulighet til å sørge for 1-0 etter tre minutters spill. Spissen feilet ansikt til ansikt med keeper etter utmerket forarbeid av sine lagkamerater.
I stedet sørget så Tunet for å omsette sjansene til mål da Thomas Isaksen 20 sekunder senere fyrte løs. Kristian Brunvoll var sjanseløs mellom stengene til NOR 92.


Fem minutter senere mislyktes nok en gang Kristian Becher, og da utnytter gjestene dette med å putte på nok en ball etter ni minutters spill. 0-3 lyste det på tavlen etter 10 minutters spill og hjemmelagets spillere fortvilte.
Men reduseringen kom omsider like etterpå da Simen Bendiksen kontret inn 1-3 til stor jubel fra de 150 patriotene som fulgte utviklingen.
1. periode så ut til å ebbe ut med samme sifre, men halvannen minutt før pausesignalet lød fikk Tunet tildelt straffe. Den feilet ikke Axel Wallin på og dermed 1-4.


Klasseforskjell


Tunet fortsatte å legge hardt press på NOR 92 som måtte kapitulere med 1-4 i 2. periode også. Det kostet dyrt å pådra seg så mange utvisninger som hjemmelagets aktører gjorde. Takket være meget bra keeperspill av Kristian Brunvoll ble ikke tapet enda større.
Kristian Becher maktet etter hvert å omsette sjanser i tellende resultat, da han reduserte til 2-7. Men i eliteserien må effektiviteten være enda bedre for å sikre seg de første poengene.


- Dere spilte i perioder bra mot Tunet, og det tar vi med oss videre. Nå må dere møte opp på treningene, var klar beskjed fra hovedtrener Espen Jensen ansikt til ansikt med sine spillere rett etter kampslutt.


For poeng trenger absolutt mannskapet fra Nedre Eiker. NOR 92 har 0 poeng og en målforskjell på 45 - 105, og da tærer det på humøret for spillerne å møte "veggen" gang på gang.


Men laget håper på et mirakel for å overleve denne sesongen i eliteserien..