MJØNDALEN: Det bekrefter klubben i en pressemelding mandag ettermiddag.

I meldingen, som er signert styreleder Trond Stabekk, kommer det fram at styret og Wulfsberg selv ble enige om å avslutte arbeidsforholdet.

De to partene mener klubben trenger en sportssjef, og at de derfor får behov for en annen lederprofil fremover. Mjøndalens tidligere sportssjef Hans Knutsen ga seg etter forrige sesong og har siden stått uten sportssjef.

– Styret er veldig glad for at Kjetil Andre Bergh har sagt ja til å være konstituert daglig leder i en overgangsperiode. Kjetil har bekledd mange roller i klubben over lang tid, heter det i meldingen.

Ville sette spor

Wulfsberg, som opprinnelig er fra Røyken, har vært daglig leder i halvannet år etter at hun tok over for Andre Nevstad.

Etter at ansettelsen ble kjent uttalte Wulfsberg følgende til Drammens Tidende:

– Her håper jeg å være lenge. Jeg har lyst til å bli en del av kulturen, og målet må være at man i fremtiden kan se tilbake på en tid i Mjøndalen og kunne tenke at jeg var der og at man satte spor.

Samtidig understreket hun at alt kan skje i fotballen.

Tidligere i sommer gikk MIF-sjefen ut mot egne supportere. Hun mente blant annet at de vendte ryggen til klubben på grunn av den skuffende sesongstarten.

Klubbens situasjon har ikke blitt særlig bedre siden den gang. Søndag tapte de sin fjerde kamp på rad. Flere eksperter mener nok er nok, og at Vegard Hansen bør gi seg som MIF-trener.

Overfor Eikerbladet uttalte han søndag at han ikke har planer om å kaste inn håndkleet, før eventuelt spillerne ber ham gå. Flere av spillerne mener selv at det er spillergruppens skyld, ikke trenernes, at resultatene uteblir.