(Bygdeposten) Ved 15-tiden mandag ettermiddag har en bil havnet på taket ved Ullhaugtuppen på Øst-Modumveien (fylkesvei 0284).

– Vi har akkurat fått inn meldingen om trafikkulykken. Det skal ha vært to personer i bilen, men ingen av dem skal sitte fastklemt, sier operasjonsleder Per Arne Amundsen.

Det er alt han vet foreløpig.

Politiet melder på Twitter at nødetatene rykker ut til stedet og at to personer skal være involvert. Ifølge politiet fremstår de involverte som uskadde.

– Det er kødannelser på stedet, melder politiet.

Stengt vei

Veien er stengt i begge retninger. Bilen ligger slik til at den sperrer begge kjørefelt og må flyttes før andre kommer fram. Blant annet står en skolebuss med elever i køen.

Både politi, brannvesen og ambulanse er på stedet. Operasjonsleder Amundsen opplyser til Drammens Tidende like før klokka 16 at bilen er i ferd med å flyttes slik at veien kan åpnes igjen. Klokka 16.11 melder politiet at de er ferdig på stedet og at veien er åpen igjen.

Bygdepostens reporter forteller at det er veldig sporete i kjørebanen.

– Bilen har fått sleng og kjørt i en snøfonn. Deretter har den veltet over på taket, melder politiet som oppretter sak på hendelsen.

Saken oppdateres!