(Eikerbladet)

Selv om det kun ble med en 1-0 seier, hadde Mjøndalen relativt god kontroll på Kongsvinger i serieåpningen forrige mandag. Det kunne blitt både to, og tre mål på eikværingene, men effektiviteten foran mål var dessverre fraværende.

Ett annet lag som også dominerte var Start, den store forskjellen er at det syntes også på resultattavla etter kampen. 5-1 endte bortekampen mot Åsane - og etter første serierunde kunne sørlendingene pryde toppen av tabellen.

DISSE STARTER FOR MIF:

Markus Nakkim er tilbake etter han var ute med sykdom i serieåpningen mot Kongsvinger. Han setter dermed Bekteshi på benken.

Erik Stavås Skistad er syk og ikke med til Kristiansand, inn i ellevern kommer dermed Ole Amund Sveen.

Kinn, Skaar Eriksen - Hansen - Nakkim - Olsen Solberg, Belli Moldskred - Twum - Sveen, Rønning Ovenstad - Stokke - Olsen.

Start har nesten vært definisjonen på et jojo-lag de siste sesongene. 2021 ble første gang på seks år at de forble i divisjonen de spilte i. Da endte de på det man kan kalle en skuffende niendeplass - med blant annet 59 scoringer og 59 mål mot på 30 seriekamper. Så kjedelig var det i det minste ikke i Kristiansand i fjor.

Sist lagene møttes var i september 2021, da slo Start MIF ut av cupen etter en solid 4-2 seier mot gjestene fra Eiker. I den kampen var daværende Start-spiller Matias Belli Moldskred ubenyttet reserve. Kanskje han slår tilbake mot tidligere lagkamerater mandag kveld.