Bli med i Drammens Tidendes Fantasy-mesterskap

FANTASY: Manchester Uniteds angrepsrekke med Mason Greenwood, Anthony Martial, Bruno Fernandes og Marcus Rashford kommer garantert til å bli populære Fantasy-valg. Men rødtrøyene starter sesongen uten kamp i første runde.

FANTASY: Manchester Uniteds angrepsrekke med Mason Greenwood, Anthony Martial, Bruno Fernandes og Marcus Rashford kommer garantert til å bli populære Fantasy-valg. Men rødtrøyene starter sesongen uten kamp i første runde. Foto:

Er du Drammens beste Fantasy-spiller? Vinneren av Drammens Tidende-mesterskapet stikker av med en valgfri Premier League-drakt.

DEL

DRAMMENSREGIONEN: Lørdag 12. september sparkes en ny Premier League-sesong i gang. Samtidig går startskuddet for en ny sesong med det virtuelle fantasyspillet som skaper heftig diskusjon, dyp fortvilelse og hånlig glede i vennegjenger, på skoler og ikke minst arbeidsplasser.

I fjor var nærmere åtte millioner spillere registrert på verdensbasis.

I korte trekk går spillet ut på å være manager for et virtuelt Premier League-lag. Dette utføres ved å sette opp sin egen tropp på 15 spillere, med et angitt budsjett på 100 virtuelle millioner kroner. Deretter setter man sammen et lag, og velger hvilke elleve som skal spille til enhver runde.

Poengsystemet er bygget på virkeligheten, og man får poeng for spillere avhengig av hvordan de gjør det i den aktuelle Premier League-runden.

Angrepsspillere som scorer mye mål, og forsvarsspillere som ofte holder nullen, er høyest prissatt.

Spillere som Pierre Emerick Aubameyang, Sadio Mané, Mohamed Salah, Kevin De Bruyne og Raheem Sterling koster mest i årets sesong.

For å hevde seg i toppen er man nødt til å sette sammen et lag bestående av noen dyre spillere, og noen budsjett-spillere som kan gi deg god avkastning i form av poeng.

Er du Drammens beste Fantasy Premier League-spiller? Ta utfordringen og bli med i Drammens Tidendes liga, der vinneren stikker av med en valgfri Premier League-drakt ved sesongslutt.

Ligakode: ead9t7

Her kan du registrere ditt lag.

NB: Fristen for å registrere lag til første runde er 12.00 lørdag formiddag. Fulham og Arsenal sparker i gang sesongen klokken 13.30 på Craven Cottage.

Artikkeltags