SVELVIK: Klokken 02.27 meldte politiet om en brann på Sand i Svelvik. Det brant kraftig utover natten og morgentimene. politiet informerte da at det ikke var fare for spredning til andre nærliggende boliger.

Ved 04.30-tiden meldte politiet at det fortsatt brant i boligen, og brannvesenet drev fortsatt slukking. Operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sør-Øst politidistrikt fortalte at personene som er folkeregistrert i boligen fortsatt ikke var gjort rede for.

Et luftambulansehelikopter ankom stedet, men klokken 3.20 hadde politiet ennå ikke fått klarlagt om det befinner seg folk i huset.

Ifølge politiet kom det flammer ut av et vindu i første etasje. Brannvesenet var på stedet og startet slukking.

Beboernes nærmeste pårørende ble varslet om brannen, og kriseteam i Drammen kommune ble varslet.

– Vi er orientert om hva som har hendt. Politiet håndterer saken utover dagen, men kommunen vil så klart bistå der det er behov. Det er viktig at vi ivaretar de som har behov for det, sier ordfører i Drammen, Monica Myrvold Berg til Drammens Tidende.

LES OGSÅ: Ordføreren om brannen: – Man blir helt satt ut

Politiet forteller Drammens Tidende at familien på fire som bor i huset ikke har blitt gjort rede for. Politiets operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud informerer om at brannvesenet var raskt på plass og satte i gang slukking, men selv ut på morgningen var det for varmt for å få inn i branntomta.

Det er per mandag klokken 09.00 enda ikke gjort rede for om familien på fire befant seg i huset da det brant.

Nabo Thea-Malene våknet opp til brannen hos naboen og forteller til Drammens Tidende at man blir uvel og kvalm av en slik hendelse.

– Jeg er jo i en familie på fire selv og jeg synes det som har skjedd er helt grusomt. Kan ikke tenke meg noe verre selv.