NTB: Lucas Braathen lå som nummer 24 etter førsteomgang, men tok seg opp i finaleomgangen. Med en 4. plass ligger Hokksundgutten på en annenplass i verdenscupen sammenlagt, 49 poeng bak lagkamerat Henrik Kristoffersen.

Kristoffersen kopierte lørdagens seier i Garmisch-Partenkirchen søndag, og leder med det slalåmcupen sammenlagt. Etter å ha vært på 7.-plass og 88 hundredeler bak Loïc Meillard etter første omgang, leverte han en sterk finaleomgang og kjørte seg opp på pallen.

Sebastian Foss Solevåg leverte en god første omgang, men i likhet med lørdagens konkurranse kjørte han ut. Denne gang skjedde det i finaleomgangen. Sunnmøringen var ute av spill kun etter noen få porter.

Dermed taper han terreng i kampen om seier i slalåmcupen. Han lå som toer foran helgen i Tyskland, men tapte allerede 2.-plassen til lagkamerat Kristoffersen lørdag.

Timon Haugan leverte en god første omgang, men fikk det tøft i finaleomgangen og endte på 11.-plass. Atle Lie McGrath gjorde en stor feil i finaleomgangen og havnet langt bak på 21.-plass.