Gå til sidens hovedinnhold

Brann på McDonald’s: – En fikk i seg noe røyk

Artikkelen er over 1 år gammel

DRAMMEN: Omtrent en halvtime etter midnatt, natt til i dag, fikk brannvesenet en melding om at brannalarmen på en adresse i sentrum hadde gått, ifølge 110-sentralen Sør-Øst.

Da alle tre nødetatene kom fram, viste det seg å være et branntilløp inne på toalettet til McDonald’s på torget, ifølge politiet.

– Det hadde brent godt på toalettet der, sier operasjonsleder Anne Meier i politiet.

Ifølge henne vet ikke politiet årsaken til brannen.

Brannen ble slukket, og det er ikke meldt om personskader, ifølge politiet.

– Alle kom seg ut fra restauranten. En av vaktene hadde fått i seg noe røyk, men det skal ikke være alvorlig så vidt vi vet, sier Meier.

Brannen førte ikke til at McDonald’s holdt stengt resten av natten, ifølge politiet.

– Det ble luftet, ryddet og åpnet etter hvert.

Fire i arresten

Ellers hadde politiet flere bortvisninger fra byen i natt.

– Natta har egentlig gått ganske greit. Det har vært litt ordensforstyrrelser, men vi har hatt travlere netter enn dette, forklarer operasjonslederen.

Politiloggen viser at minst fire personer ble bortvist fra sentrum i natt. Samtidig ble fire menn innbrakt til arresten, ifølge Meier.

Årsaken som kommer fram i politiloggen, er at det hovedsakelig er krangling som førte til bortvisning eller en tur til arresten.

– Dette skjer eksempelvis når de er beruset, ikke oppfører seg så pent, ikke gjør som vi sier, lager bråk eller noe slik. Det var en del bortvisninger, og disse har gjort som vi har sagt når de får pålegg om å dra. De som er innbrakt forlater ikke, fortsetter med det de gjør eller prøver å slåss litt, forklarer operasjonslederen.