(Broom): Mikkel Christiansen gjør suksess i duoen Broiler. Men for mange er han minst like kjent for sine utallige sports- og superbiler.

Siden Mikkel fikk lappen som 18-åring har han eid 65 biler. Deriblant Audi R8, Ford GT, McLaren 570 og ulike Porsche 911-modeller.

Nå har 30-åringen klinket til med nok et fartsmonster. Denne gangen fra Italia. Vi snakker Lamborghini Aventador – med 12 sylindre og 700 hysteriske hestekrefter.

Sommerfugler

– Dette er noe jeg har drømt om veldig lenge. Aventador har for meg alltid vært noe helt eget. Det handler om design og ikke minst motoren. En selvpustende V12-er som skriker på høyt turtall, det er en ganske vill opplevelse, forteller bilentusiasten når vi besøker han hjemme i Mjøndalen.

Mikkel legger ikke skjul på at han bruker MYE penger på bil. Så langt har han kjøpt biler for rundt 40 millioner kroner.

Det nye gliset fra Lamborghini er så langt den dyreste, og kostet brukt cirka 3,5 millioner kroner.

– Jeg får litt sommerfugler i magen når jeg setter meg inn i den. Det er litt den samme følelsen som da jeg kjøpte min aller første superbil. Jeg må innrømme at det er litt digg å kjenne på igjen, forteller Mikkel.

Var egentlig ikke til salgs

I Norge finnes det svært få eksemplarer av Aventador. I skrivende stund ligger det én modell til salgs på Finn.no, en Aventador LP750 til 6.490.000 kroner.

At Lamborghinis flaggskip er sjelden vare fikk også Mikkel bekreftet da han bestemte seg for å kjøpe en.

Faktisk var det ingen biler til salgs.

Christiansen måtte finne en liste over folk i Norge som eide denne type bil og ringe én og én. Til slutt fant han en som ville selge.

– Jeg måtte ut med litt mer enn jeg planla, men det fikk være greit, sier han og smiler.

Kommer til Oslo Motor Show

Årets store bilutstilling, Oslo Motor Show, nærmer seg med stormskritt. I år skal også Broom være til stede hele helgen.

For første gang får du blant annet se Broompraten LIVE på scenen. Her har vi invitert flere spennende gjester. Blant annet Mikkel Christiansen, som forteller mye mer om bilene han har eid.

I tillegg til Mikkel får du møte Erna Solberg, Alex Rosén, Sylvi Listhaug og Atle Gulbrandsen.

Det er med andre ord mye å glede seg til i år.