Doblet salget – mottok prestisjepris

Circle K Åmot mottok prisen som årets stasjonsdriver i Region Sør/Øst. Her blir Tom Bakken tildelt prisen av norgessjef Christoffer Sundby (t.v.) og regiondirektør Trond Arne Kiste.

Circle K Åmot mottok prisen som årets stasjonsdriver i Region Sør/Øst. Her blir Tom Bakken tildelt prisen av norgessjef Christoffer Sundby (t.v.) og regiondirektør Trond Arne Kiste. Foto:

Circle K Åmot har hevdet seg som årets stasjonsdriver. Forhandleren til stasjonen deler prisen med medarbeiderne.

DEL

BUSKERUD: Circle K Åmot mottok prisen som årets stasjonsdriver i Region Sør/Øst. Det skriver Pressenytt i en pressemelding. 

Prisen deles mellom driver Tom Bakken og daglig leder Øyvind Steinsett.

– Det er de ansatte som fortjener denne prisen, sier Bakken.

Doblet salget

Administrerende direktør i Circle K Norge Christoffer Sundby forteller at Circle K Åmot gjør en fenomenal innsats.

– Vi har utrolig mange dyktige stasjonsdrivere i Circle K Norge, og for å være aller best må du levere nesten overmenneskelig godt på drift, kundetilfredshet, medarbeiderutvikling og kampanjegjennomføringer, sier han.

«Her blir du møtt av en av Norges mest engasjerte daglig ledere, som er helt rå på salg og gode kundeopplevelser. Det er få eller ingen som selger mer varer per kvadratmeter. Forhandler har siden stasjonen ble overtatt fra Esso mer enn doblet salget. Han lovet at dette skulle skje, og det har han jammen klart», står det at juryen har uttalt.

Dedikerer prisen til de ansatte

Bakken er klar på at prisen tilhører medarbeiderne.

– Det er de som står på jobb og tar imot kundene når køen går helt til døra. Jeg er bare en brikke i den store helheten, sier han i pressemeldingen.

I pressemeldingen står det også at Bakken synes det er stort at deres Circle K kan hevde seg i en slik konkurranse.

– Vi jobber beinhardt som et lag på stasjonen hver eneste dag, og det betaler seg i form av gode resultater, fornøyde ansatte og kunder som trives. Våre faste, lokale kunder har høy tillit til oss. I tillegg besøkes vi av mange langveisfarende som er på vei til hytta. Jeg vet om flere som utsetter dobesøket sitt til de kommer til Åmot, slik at de kan besøke vår stasjon. Det beviser at vi lykkes med det vi driver med., sier han.

Artikkeltags