(Tønsbergs Blad)

Bilforhandleren på Fossveien i Holmestrand etterlyser en 2009-modell Dodge Ram med registreringsnummer KB 42702. Bilen har grønne bilskilt, men er ellers helt svart, inkludert svarte felger.

– Jeg er litt i sjokk. Det er første gang vi opplever noe sånt, sier Carl Christian Suttle i Vestfold Bilformidling, som har anmeldt tyveriet.

– Dette er en bil vi har kjøpt inn for videresalg. Vi kjøpte den så sent som forrige tirsdag. Det er en sjelden utgave av en Dodge Ram 2500, en 6,7 Cummins. Det finnes bare to slike i Norge, forteller han.

6,7 Cummins er det kraftigste motorvalget du kan få til Dodge Ram 2500 og 3500. Carl Christian anslår verdien på bilen til mellom 6-700.000 kroner.

Observert onsdag morgen

Bilforhandler forteller at han ankom butikken i 08-tiden onsdag, men var bare raskt inn før han reiste videre til et møte. Da han kom tilbake oppdaget han av Dodgen var borte.

– Det rare er at vi ikke fant nøklene til bilen tirsdag. De lå sist i jakkelomma mi. Så jeg tror at bilnøklene må være stjålet fra jakkelomma mi. Så kom de tilbake og stjal bilen, sier Suttle, som har drevet Vestfold Bilformidling siden 2018.

Han forteller at han har fått inn et tips om at bilen er observert i retning mot Drammen 08.40 onsdag morgen.

– Jeg håper tips gjør at vi får bilen tilbake. Dette er en forferdelig situasjon, sier han.

Fredag morgen melder Suttle at han har fått ytterligere tips om bilen. Den skal være observert i drammensområdet og mellom Lier og Asker. Bilen er fortsatt savnet.