Gå til sidens hovedinnhold

CC på Brakerøya solgt for ukjent sum

Artikkelen er over 1 år gammel

CC i Drammen blir det tjuende kjøpesenteret som Scala Eiendom har sikret seg.

Scala Eiendom har kjøpt kjøpesenteret «CC Drammen» på Brakerøya for en ukjent sum. Selger er selskapet NIAM som har eid eiendommen siden 2012.

Niam gjennomførte i 2016–2017 en større rehabilitering og utvidelse av CC Drammen som har flere kjente leietakere som blant annet Spar, Vinmonopolet, Rusta og G-Max.

LES OGSÅ: Var Norges største kjøpesenter

– Har sterke leietakere

– En flott eiendom med knall beliggenhet, sier Hans Jørgen Mørland, administrerende direktør i Scala Eiendom AS.

– Senteret har sterke leietakere og opplever god vekst i besøk og omsetning etter at forrige eier har gjort viktige og gode grep, legger han til i en pressemelding.

– Vi gleder oss til å videreutvikle mulighetene som ligger i CC, både på kort og lang sikt.  Vi ser det som naturlig at vi spiller en aktiv rolle i den utviklingen som skal skje på og rundt eiendommen de nærmeste årene. Dette er en del av Drammen som kommer til å endre seg mye og som kommer til å oppleve sterk vekst, sier Mørland.

Spennende beliggenhet

Kjell Sagstad i Niam som nå har solgt CC Drammen, sier i samme melding at Scala overtar et kjøpesenter med en spennende beliggenhet mellom Drammen sentrum og den fremtidige byutvikling med nytt sykehus og Fjordbyen på Lierstranda.

Scala overtar senteret den 24. juni. Selger og kjøper er enige om å holde kjøpesummen konfidensiell, heter det. Scala eies av Norgesgruppen (42 %), Fredriksborg (34 %) og Schage Eiendom (24 %).

Kommentarer til denne saken