Gå til sidens hovedinnhold

Christian Gauseth gir seg etter sesongen

Mjøndalens midbanespiller og kaptein bekrefter at dette er hans siste sesong.

MJØNDALEN: Tidligere har Drammens Tidende skrevet om at Christian Gauseth er inne i sine siste måneder i fotballkarrieren. Fredag legger Mjøndalen-spilleren ut en samling av klipp fra karrieren i et innlegg på Instagram og bekrefter at han avslutter karrieren etter at sesongen 2021 er over.

– Ja, ja, ja, ja. Jeg har sammen med en kompis allerede plukket ut noen snutter fra karrieren, sier Mjøndalen-kapteinen til VG.

Blir et savn

37-åringen skriver på Instagram at han kommer til å savne livet som fotballproff.

– Om jeg kommer til å savne det? Svaret er ja. Svaret er ja. Svaret er ja. Svaret er ja. Jeg har elsket å være fotballspiller.

Veteranen har spilt for Mjøndalen siden 2013.

– Nå gleder jeg meg til en klassisk Mjøndalen-høst, hvor det forhåpentligvis går slik det pleier. Etter det venter nye utfordringer, med min kjære Marie og William.

Romsdalingen har slitt med skader gjennom sesongen. Han har kun startet åtte seriekamper. Gauseth kaller det et marerittår.

Gauseth ser ikke for seg at han fortsetter i en annen rolle for Mjøndalen eller innen fotballen. Han sier at han vil prøve seg i arbeidslivet utenfor fotballen, men gir en siste takk til de som har fulgt han gjennom årene.

– Til alle medspillere, trenere, motstandere og supportere. Tusen takk.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken