SANDEFJORD: *Oppdatert 22:52: Politiet opplyser at de har kontroll på to kvinner som de savnet fra den brannskadde bygningen.

Mandag kveld begynte det å brenne i et leilighetskompleks i Sandefjord. Politiet skal ha kontroll på seks av åtte beboere så langt, men etterlyser to kvinnelige beboere.

– Vi savner en kvinne fra den ene leiligheten som har brent, og en kvinne fra en annen hvor det ikke har brent, sier operasjonsleder André Kråkenes til NTB like etter klokka 22, mandag kveld.

To personer skal være observert i forkant av brannen. Disse har blitt sett syklende fra stedet, og politiet skal ønske å komme i kontakt med disse to.

Brannen skal ha startet i en av leilighetene, men årsaken til brannen er fremdeles ukjent.

Leilighetsbygget består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt og hvor store skadene er.

– Det brant ut av flere vinduer i andre etasje, opplyste operasjonslederen til NTB tidligere i kveld.

Skadeomfanget til de to som er sendt til sykehus i ambulanse er foreløpig ukjent. En av dem skal være en mann i 60-årene ifølge politiet.

Både politi- og brannmannskaper fra Sandefjord og Larvik er på stedet. Ifølge vaktleder i 110-sentralen, Dan William Jensen, jobbes det fortsatt på stedet.

– De prøver å redde søndre delen av boligen, men nordre del er utbrent, sier Jensen til Drammens Tidende.