↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

32 27 67 50

Besøksadresse

Torgeir Vraas Plass 6
3044 DRAMMEN
  1. Beskrivelse

Ny trygdeordning fra 2014 gjør at personer som mangler tenner i underkjeven og /eller sliter med en løs tannprotese i underkjeven, kan få en ny fast og avtagbar proteseløsning for kun kr.7000,- i egenandel

For å komme under reglene må ha mistet alle egne tenner i underkjeven.

Vi samarbeider med Aleris Drammen og kan tilby operasjoner under generell anestesi.Vi kan også gjøre benoppbygging av kjevene hos de som trenger det.

Drammen Oralkirurgi har holdt på siden 1993 og vi har lang erfaring innen kirurgi og tannimplantater, faktisk 72 år tilsammen på våre 3 mest erfarne behandlere.

Vi var Drammens første Tannlegesenter og ligger alltid i faglig front innen odontologien. Terje Døviken har jobbet 5 år som instruktørtannlege på Universitet i Oslo og i dag er oralkirurg Bjørnsson ansatt samme sted som instruktør for videreutdannelsen i oral kirurgi. Bjarte Grung har meget lang erfaring i faget og har studieopphold i Danmark og USA bak seg. Han har nylig publisert flere fagartikler innen oral kirurgi og medisin.

Dr.odont/oralkirurg Gudmundur Bjørnsson , Tannlege spesialkompetanse implantologi Terje Døviken og spesialist i oral medisin og kirurgi Bjarte Grung