↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 82 73 00

Besøksadresse

Landfalløya 105
3023 DRAMMEN
  1. Beskrivelse

Evidensia Åssiden Dyreklinikk er en av Drammens største og eldste dyreklinikker

I over 20 år har vi spesialisert oss på behandling av kjæledyr. Vi utfører de fleste undersøkelser og behandlinger, og mottar derfor mange henvisninger fra andre dyrleger. Våre entusiastiske veterinærer og dyrepleiere etterutdanner seg kontinuerlig for å alltid holde seg oppdatert på den siste forskning innen dyrehelse.

Vi har alltid vært en ren smådyrklinikk og i årenes løp har vi utviklet høy kompetanse på dette feltet. Sommeren 2000 ble vi sertifisert av Den Norske Veterinærforening som den 5. første i landet. Vi startet i 1994 i et lite koselig trehus i Buskerudveien på Åssiden. Siden har vi vokst og flyttet til større lokaler på Landfalløya som vi fikk utformet akkurat slik vi ønsket. Hos oss er alt fra A til Å tilrettelagt for både pasientene og vi som jobber her.

I 2013 ble Åssiden Dyreklinikk en del av Evidensia Dyrehelse. Ved å bli en del av Evidensia sikrer vi ytterligere kraft bak vår satsing på veterinærmedisinsk kompetanse og kvalitet. Våre medarbeidere drar nytte av et omfattende faglig nettverk og samarbeid, som kommer dyrene i Drammensregionen til gode.

Tilknyttet klinikken er også vår egen dyrebutikk. Kom gjerne innom for veiledning, enten det gjelder fôr, pleiemidler eller leker.

 70557_shutterstock_138867431-800x400_5ee343fee5438.jpg

Hos oss kan ditt kjæledyr få hjelp med: 

-Helsetjenester

-Akutthjelp

-Avansert behandling

-Bildediagnostikk 

-Rehabilitering

Se hjemmsiden vår for flere detaljer.

 

Vi tilbyr i tillegg videokonsultasjon med veterinær gjennom Min Dyrelege appen! 

70557_MinDyrlege_widget_valp-800x400_5ee344032afd6.jpg

 

Velkommen til oss på Evidensia Åssiden Dyreklinikk. Hos oss tilbys utmerket service og behandling for ditt viktige familiemedlem.