↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 83 12 10

Besøksadresse

Betzy Kjelsbergsvei 263
3028 DRAMMEN
  1. Beskrivelse

Vi har pålitelige, lojale renholdere med lang erfaring. Vi har konkurransedyktige priser og stiller opp når du trenger det.
Kontakt oss for en uforpliktende tilbud eller om dere bare trenger mer informasjon fra oss.
 
 
Daglig renhold
Vi kan tilby utførelse av daglig renhold etter moderne metoder for bedriftsmarkedet. Vi legger vekt på at renholdsplaner og oppfølgingsrutiner er tilpasset hvert oppdrag og at det tilfredsstiller kundens ønsker og behov. Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnader.
 
Hovedrengjøring
For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en eller to ganger i året. Hovedrengjøring omfatter en fullstendig rengjøring fra tak til gulv. Vasking av tak, vegger, gulv, kjøkkeninnredning, skap, sanitærutstyr, vinduspuss, lister, dører, støvtørking av bilder osv.
 
Vinduspuss
Rene vinduer er en del av bedriftens ansikt utad, og noe som medarbeidere opplever som en viktig miljøfaktor. Samtidig gir rene vinduer et godt visuelt inntrykk av kontorlokalene. Vi har mange dyktige vinduspussere med erfaring som står klar til å pusse dine vinduer.
 
Tepperens
Riktig renhold og vedlikehold av tepper øker levetiden vesentlig. Rene tepper tar seg dessuten bedre ut og er en forutsetning for et godt innemiljø. Vi benytter moderne metoder og maskiner som sikrer et førsteklasses resultat.
 
Flyttevask
Flytting krever nøye renhold, slik at boligen eller kontorene etterlates i en perfekt stand, du kan føle deg trygg på at vi tar jobben seriøst!
 
Dødsbo
Vi kan være behjelpelig med rydding, bortkjøring, transportering eller nedvasking av dødsbo

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Offentlig godkjent renholdsbedrift