↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

950 86 037

Besøksadresse

Solbakken 1
3011 DRAMMEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til vårt Helhetssenter
 
Dette er en ærverdig villa fylt opp med terapeuter, behandlere, kunnskap og kurser innenfor helse, vekst og utvikling. Med helse tenker vi et helt menneske.

  • Den fysiske kroppen
  • Tankene våre
  • Følelsene våre

Vi må bruke, inkludere og ta vare på hele oss. Akkurat som vi må ta vare på hele bilen, for uten bensin eller drivaksel fungerer ikke bilen. Slik blir det med oss mennesker også, vi må inkludere hele oss.
Du vil finne link til alle terapeutene som praktiserer hos oss, og en oversikt over alle kursene som foregår til enhver tid, med en påmeldingslink til kursene.
Har du selv et ønske om å holde et kurs, kan du leie lokaler hos oss.
Hva ønsker vi med å skape et slikt senter? Jo, vi ønsker å kunne tilby noe til enhver person. Vi er alle forskjellige, og trenger forskjellig behandling og stimuli.
Gjennom livet er vi igjennom forskjellige utfordringer, og det kan være at vi trenger forskjellige veiledere/terapeuter, for å komme videre i livet, eller for å bli kvitt plager/smerter.
Ved å benytte seg av en terapeut ifht. Den fysiske ubalansen/smerter, tankemønstret vårt som trenger en endring/fornyelse, følelsene våre som trenger å skifte bilde/referanse.
 
Dette vil være individuelt, og disse utfordringene kan vi lett hjelpe deg med.
 
Vi håper du vil kunne finne den hjelpen du trenger, her på huset, eller i noen av kursene som vi organiserer.
 
Lykke til :)