↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

482 37 000

Besøksadresse

Gjellebekkstubben 8
3420 LIERSKOGEN
  1. Beskrivelse

Om Montér

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 121 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

 

Vi hjelper deg

Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.

Vi kan byggevarer og gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service. Vår egen byggeserviceavdeling hjelper deg med hvordan du bør bygge og hvilke materialer du trenger. Vi kan også sette deg i kontakt med dyktige håndverkere når du ikke ønsker å gjøre jobben selv. Du finner byggeservice i alle våre byggevarehus. Les mer om tjenestene vi leverer her. 

 

Norges største byggevarekjede

Montér er en del av Optimera - Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

 

Gjør det ordentlig med Montér Byggeservice

Montér Byggeservice hjelper deg hele veien med ditt prosjekt - fra planlegging til ferdig resultat. Med oss på laget vil du få god økonomisk kontroll og raskere komme i mål, enten du gjør jobben selv eller om vi hjelper deg med å skaffe en håndverker.

 

Få orden hjemme med ny garderobe!

Vi leverer skyvedører og systeminnredning fra kvalitetsleverandørene Elfa og Langlo. Har du skråvegger, hjørner eller lavt under taket er det ingen hindring. Vi har løsningene!

 

Vi kan dører!

Montere ytterdører og innerdører kan du gjøre helt selv! Vi viser deg hvordan i våre gjør-det-selv filmer. Lurer du på hvordan din nye dør vil se ut? Prøv dørvelgeren fra Swedoor!

 

Finn ditt drømmekjøkken

Se gjennom alle våre kjøkken, eller planlegg kjøkkendrømmen med vår kjøkkenplanlegger.

 

Ny garasje?

Finn din drømmegarasje i vårt store utvalg av garasjer og garasjedører, og regn ut hva det vil koste med garasjekalkulatoren!

 

Skal du legge nytt tak?

Er taket ditt eldre enn 20 år? Da bør du ta en taksjekk! Bestill gratis taksjekk, eller regn ut hvor mye taket ditt vil koste med takkalkulatoren.

 

Våre tjenester

Hos Montér gjør vi alt for å hjelpe deg! Vi tilbyr en rekke tjenester som gjør at ditt prosjekt blir enklere å gjennomføre. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med i vår Byggeservice-brosjyre.

 

Gratis utlån av tilhenger

Få med deg varene dine hjem ved å låne en tilhenger gratis. Velg ditt byggevarehus og tidspunktet du vil låne den.

 

Finn håndverker

Noen ganger er det godt med litt hjelp fra en skikkelig fagmann. La oss hjelpe deg med å finne en håndverker som gjør jobben for deg.

 

Montérkonto

Skal du pusse opp? Søk om Montérkonto og få kreditt opptil kr 200 000,-

 

Bestill gratis kjøkkenmøte

Vi hjelper deg med tips og råd til ditt nye drømmekjøkken! Ta mål av rommet og kom til oss.

 

Gratis taksjekk

Er taket ditt eldre enn 20 år? Da bør du ta en taksjekk.

 

Listverk som ikke krymper får du hos oss!

Vi har Norges største utvalg av listverk! I mange av våre byggevarehus får du lister som står i støvfrie, tempererte og fuktstyrte rom - klare til å monteres i dag.

 

Nøkkelfiling

Montér filer nye nøkler for deg raskt og enkelt!

 

Gavekort

På jakt etter den perfekte gaven? Kjøp et gavekort i et av våre byggevarehus, lad et gavekort eller bestill på nett. Beløpet bestemmer du selv.

 

Velkommen innom