↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 83 82 50

Besøksadresse

Bragernes Torg 4
3044 DRAMMEN
  1. Beskrivelse

Ask og Loke Spiseri og Bar skal være et mat og drikke sentrum i Drammen. Der fokus på gode lokale råvarer, bærekraft og dyktig håndarbeid på kjøkkenet, i baren og ved bordene skal være i sentrum.

 

Vi vil vise hva regionen har å tilby og fremme dette gjennom opplevelser i et spennende og behagelig miljø. Vi vil skape et måltid uten begrensinger eller etikette. Heller ekte matglede, spennende kombinasjoner og  unike presentasjoner til en riktig pris.  Vi skal høste, sanke, konservere og foredle de råvarene som er tilgjengelig i sesong. Med god drikke i form av håndlaget øl, spennende viner og tidløse cocktails vil vi prøve å gi alle våre gjester en unik og flott opplevelse.

 

 

Ask og Loke drives av Jonatan Bukkøy Arntzen. Han har lang fartstid på Kjøkkenet. (Maaemo ***, Cornelius på Holmen Kjøkkensjef,  Oro By Terje Ness *, Onda by Pal & Ness Sous Chef, Palmen Grand Hotell kjøkkensjef,  Kreativ catering Kjøkkensjef)

Sammen med Andreas Elliassen (Finesmecher, Le Canard, Onda By Pall & Ness, Grefsenkollen Restaurant,  Våghals Barcode, Nedre foss gård, Bislett Kolonialen)

 

Med deres felles erfaring er ambisjonen å skape en arbeidsplass for kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere og gjennom disse stake ut en identitet forankret i vårt Nordiske Kjøkken som resulterer i et samlingspunkt for mat interesserte så vel som alle andre i Drammen sentrum.

 

Vi tilbyr Lunsj, middag service og catering. Tar i mot store selskaper og kan være behjelpelig i planlegging og servering av større arransjemang.