↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 88 10 40

Besøksadresse

Kobbervikdalen 117
3036 DRAMMEN
  1. Beskrivelse

Villa Wiig ble etablert i 1973 og er en totalentreprenør som har solid erfaring helt fra regulering, prosjektering og søkerfasen, til kundehåndtering frem til ferdigstilte boliger og leiligheter. Vi består av ca 25 ansatte, og vi holder til i Kobbervikdalen, like utenfor Drammen. Her er både produksjon og kontorer samlet. Villa Wiig er sentralt godkjent (Statens bygningstekniske etat) i tiltaksklasse 2 innenfor prosjektering, samordning og utførelse.

 

Våre oppdrag

De siste 30 årene har vi bygget boliger i områdene Drammen, Asker, Røyen, Bærum og Oslo. Vi har prosjekter i egen regi samt boliger på oppdrag. Våre prosjekterer er primært boliger for salg, eneboliger, kjedede eneboliger, rekkehus, tomansboliger, terrassehus, leiligheter og feltutbygging. I tillegg til våre egne prosjekter har vi en rekke eneboliger på oppdrag, tegnet av oss, eller av eksterne arkitekter. Alle tomter og kunder er unike, vi tegner derfor bolig etter tomt og kunde. 

 

Har du en boligdrøm? 

Vi tar boliger på oppdrag! I samarbeid med deg kan vi rådføre og realisere drømmen din. Vi tegner, prosjekter og bygger boligen i forhold til dine ønsker og behov, stil og smak. Kanskje du allerede har tegninger, men trenger en entreprenør, da kan vi bygge din bolig. Etter mange års erfaring har vi bygget oss et godt nettverk av trygge og seriøse underleverandører og samarbeidspartnere. Vi kan derfor gi deg et tilbud på hele prosessen fra spaden settes i jorden, til du vrir om nøkkelen. Du kan derfor lene deg tilbake og se boligen vokse frem, mens vi tar hele prosessen fra A-Å. 

Vi hjelper deg å bygge boligen og å skape ditt hjem!

 

Nye behov, utvidelse og/eller oppgradering av din bolig

Ønsker du å utvide boligen din eller oppgradere den? Villa Wiig utfører tilbygg og påbygg på eksiterende eiendommer. Her kan vi stå for hele prosessen: prosjektering, søknader og gjennomføring av prosjektet. Har du en tegning eller en god idé, hjelper vi deg å realisere den i alle, eller deler av fasen. Eksisterende bolig har kanskje bruk for nye vinduer, etterisolering eller annen form for oppgradering/utbedring kan vi utføre dette for deg. Vi gir deg gode faglige råd og utfører arbeidet fagmessig.

 

Vi er ofte ute på farten, det vil derfor være lurt å avtale et møte på forhånd!