↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 47 31 00

Besøksadresse

Ingeniør Rybergs gate 99
3027 DRAMMEN
  1. Beskrivelse

Vi er Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumper og leverer og installerer alt innen varmepumper og klimaanlegg. I sortimentet vårt finner du blant annet luft-luft, luft-vann, og væske-vann varmepumper. Vårt brede spekter av kvalitetsproduktet kommer fra flere anerkjente produsenter som Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, Daikin, Panasonic, og Samsung.  

Vi er merkeuavhengige for å kunne tilby de beste varmepumpene på markedet til enhver tid. Uavhengighet gir oss fleksibilitet til å selge toppmodeller, varmepumper best i test, spennende designmodeller og eksisterende kvalitetsprodukter uansett hvilken produsent de kommer fra. 

Vi jobber mot privat- og bedriftsmarkedet og leverer løsninger både til prosjekterte og eksisterende bygg. Leveransen varierer fra enkle varmepumper til store totalløsninger for energisparing. Vi har flere dyktige samarbeidspartnere, blant annet innen rør og solskjerming, for å kunne tilby de beste totalløsningene. Ved hjelp av vår lange erfaring og kompetanse kan vi hjelpe deg med å redusere energiforbruket i din bolig eller prosjekt. Endelig løsning utarbeides i samarbeid med kunden for å sikre at behov og forventninger blir ivaretatt. Under referanser finner du eksempler på noen av løsningene vi har levert. 

Nesten hele Norge er vårt dekningsområde, vi har 10 butikker over hele landet, og gjennom vårt store landsdekkende forhandlernettverk når vi resten av landet.

Når du handler varmepumpe hos ACsenteret får du trygghet med på kjøpet. Vi er stolte av å kunne si at våre kunder får hjelp dersom problem oppstår - kanskje det viktigste kriteriet å legge til grunn når en investerer i noe som skal vare i mange år. Vårt fokus på ærlighet, kvalitet og kompetanse sammen med en langsiktig tenkning, har gjort oss til en av Norges største leverandører av varmepumper.

Vi tilbyr også service- og reperasjon på varmepumper, uansett hos hvem og hvor du har kjøpt din varmepumpe.

Velkommen til en trykk og hyggelig handel hos ACsenteret.