↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Vi samarbeider med flere banker om innenfor flere kategorier av lån. Våre rådgivere jobber for å spare deg for penger og tid.

Refinansiere forbrukslån

Det å refinansiere forbrukslån kan hjelpe deg med å skape økonomisk pusterom i hverdagen. Slik at du får bedre kontroll på økonomien.

Når du har flere lån betaler du også gebyrer på de individuelle lånene. Noe som er unødvendig. Samler du flere lån til et lån, er det mindre som går ut til gebyrer.

I tillegg til hva du kan spare på renter med et bedre lånetilbud. En lavere effektiv rente på forbruksgjelden, gjør den forhåpentligvis lettere å håndtere. Slik at veien til å bli gjeldsfri ikke virker like tung lenger.

Pengene bør settes der renten er høyest. Forbrukslån har høy rente fordi det er lån uten sikkerhet. Å gjøre seg raskere ferdig med lånet, gjør at du sparer mer totalt på lånet. Fordi rentene ikke løper like lenge.

Trenger du forbrukslån? Vi kan vi hjelpe deg med å innhente tilbud, slik at du forhåpentligvis sparer tid og penger når du først trenger et lån uten sikkerhet.

Husk at alle lån du tar opp, bør du ha økonomien til å betale tilbake. En bufferkonto kan anbefales for uforutsette utgifter, eller sjekke om du er dekket av forsikringen.

Boliglån

En bolig er en stor investering for de fleste. Det er også noe av det som tar opp mest av månedsbudsjettet vårt i store deler av livet.

Vi vil hjelpe deg med å finne beste boliglån med mest gunstig renter og vilkår. Som man bør tenke med alle lån man tar. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men bruke tid på å ta et nøye overveid valg.

Vi kan hjelpe deg med flere type lån til flere typer eiendom enn et lån til hus.

Har du et boliglån fra før? Sjekk om du kan få lavere rente. Det er ikke sikkert banken du er kunde hos er det beste, og da kan det være penger å spare på å refinansiere boliglånet.

Vi hjelper deg enten det er snakk om finansieringsbevis, nytt boliglån eller om du skal refinansiere et eksisterende lån.

Tilbudene du får via oss er uforpliktende, og tjenesten er for deg helt kostnadsfri. Så det er enkelt for deg å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har

Omstartslån - refinansiere med sikkerhet i bolig

Mange nordmenn har mye forbruksgjeld. Mindre lån og kredittgjeld er vanligere enn man skulle tro. Å miste kontrollen over egen økonomi er lett, og det gjelder å ta tak før det blir uhåndterlig.

Da bør du prøve å samle dyr gjeld til et lån, og hvis du har sikkerhet i bolig, kan du være kvalifisert til et omstartslån. Det er refinansiering med sikkerhet som ofte vil gi deg bedre rente og vilkår enn et uten sikkerhet.

Dersom du har betalingsanmerkninger eller inkasso, kan dette også være et lån for deg. For de aller fleste banker ikke gir deg lån med betalingsanmerkning, selv om det er til refinansiering.

Bli kvitt betalingsanmerkningene, få orden på økonomien og slippe at det kommer til tvangssalg. Rett og slett en omstart på økonomien din. Forhåpentligvis får du en lettere hverdag på vei tilbake til økonomisk stabilitet.

Søke om lån til kjøretøy 

Mange av oss er avhengig av bilen i hverdagen. Det er mange utgifter å ta hensyn til. Derfor viktig å få ned kostnadene så mye som mulig.

Søk lån til kjøretøy via oss. Enten du kan stille med egenkapital, eller trenger fullfinansiering. Det tilbys lån både med og uten sikkerhet i kjøretøyet. De sikrede lånene har de laveste rentene.

Kan kjøretøyet registreres i kjøretøyregisteret kan vi hjelpe deg med finansieringen til. Kanskje har du økonomien til å kjøpe deg en motorsykkel, og derfor trenger et MC-lån.

Det stilles krav til alder på kjøretøyet basert på lånets nedbetalingstid. 3, 5, 7 eller 10 år til nedbetaling er vanlig.

Vi kan også hjelpe deg å sjekke om du kan spare penger på å refinansiere billånet.

Blogg med tips

På bloggen vår finnes artikler som hjelper deg med å ta smarte valg  Vi har i tillegg søstersider for andre tjenester.

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook