↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Drammen og omegn

 

Skal du selge bolig i Drammen? Meglersmart.no er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge nettopp din bolig.  Tjenesten matcher eiendomsmeglere og boligselgere, helt gratis og uforpliktende. På siden finner du også en oversikt over alle meglerkontorene i Drammen.

 

I fjor ble det formidlet i overkant av 31.500 boliger i Viken fylke. Vederlaget til megler var i snitt 60.400,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Viken har med andre ord det høyeste snittvederlaget i landet, etter Oslo.

 

På Meglersmart.no finner du et bredt spekter av artikler med tips og råd om det å selge bolig. En av de mest leste artiklene er vår guide om E-takst. Guiden gir deg den komplette oversikten over hva E-takst er, hvordan taksten settes og hvor lenge den er gyldig. I tillegg oppklarer artikkelen forskjellene mellom E-takst, verditakst, tilstandsrapport og boligsalgsrapport.

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.