↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Finn billigste forbrukslån uten sikkerhet

Det lønner seg å lete litt etter det beste lånetilbudet. Derfor har vi samlet informasjon om alle de over 30 bankene i Norge som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. På vår nettside ser du hvilke banker som har det lånet som passer ditt behov. 

 

Det beste lånet for deg

De fleste banker tilbyr lån uten sikkerhet fra 10 000 kroner og opp til 500 000 kroner. Rentebetingelsene du blir tilbudt avhenger av økonomien din og størrelsen på lånet. Du finner det billigste alternativet ved å sammenligne flere tilbud. Alt du trenger til dette har du lett tilgjengelig på vår nettside.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 11,55%, 120 000 kr over 5 år, etabl.geb. 950, kostnad 36 215kr, totalt 156 215 kr. Løpetid 1-5 år.

 

Lån tilgjengelig for de fleste

Et forbrukslån kan brukes til det du selv vil, for eksempel reise, oppussing, møbler, eller hva du vil. Mange bruker lånene til å refinansiere gjeld fra blant annet kredittkort, og får dermed lavere gjeldskostnader. Det kan også lønne seg å refinansiere forbrukslån når du finner rett bank. Banken som låner deg pengene krever ikke at du stiller med sikkerhet. Rentene er derfor noe høyere enn på boliglån, men samtidig som regel lavere enn på de fleste kredittkort, avbetalingskjøp og smålån.

 

Enkel søknadsprosess:

  1. Velg lånesum og nedbetalingstid.
  2. Send til minst 15 banker av gangen via en låneagent.
  3. Du får svar i løpet av noen timer.
  4. Sammenlign tilbudene.
  5. Velg det billigste lånet.

 

Les om fordeler og ulemper med et seniorlån på forbrukslån.no.

 

Kostnadene bestemmer du selv

Et forbrukslån kan bli både relativt billig og dyrt. Betingelsene dine baseres på kredittvurderingen som bankene foretar. Det lønner seg derfor å bruke litt tid på å sammenligne. Som regel blir rentene en god del lavere enn det du får på avbetalingskjøp og kredittkort. Bruk informasjonen vi har samlet, søk om lån fra flere banker, og velg det beste alternativet.

 

Om vår låneportal

Formålet med nettsiden vår er å gjøre det enklere og mer oversiktlig å skaffe lån uten sikkerhet. I tillegg til å ha oppdatert oversikt over bankenes tilbud, fokuserer vi på å gi leserne vår nyttig informasjon om lån og privatøkonomi på bloggen vår. 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube