↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

938 44 032
  1. Beskrivelse

TrubadurJoar Balstad er en profesjonell trubadur fra Oslo by. Han har i en årrekke spilt opp til heidundrende fest på lokale puber og scener over hele landet. Med gitar, munnspill og sang fremføres alt fra rolig stemningsmusikk, til swing og drivende rockŽ nŽ roll. Country, folk og irske drikkeviser hører også med, og i løpet av kvelden vil du få servert kjente allsanger fra både inn- og utland. Det loves musikk fra alle populærmusikalske grener, i tillegg en lang rekke kjente norske låter!

 

Mye å synge med på, og ønskelåter er selvfølgelig velkommen. Vi finner frem til favorittene som alle kan bli med på, og det legges således opp til den ultimate fest- og allsangstemningen!

 

Har gjennom mange år på veien fått erfaring med å levere levende musikk ved alle typer arrangementer:

 

-Trubadur til firmafest. Joar Balstad leverer lyd og lys til deres arrangement. Joar er fleksibel, så ta kontakt dersom du vurderer levende musikk til bedriftsarrangement.

 

- Pubkveld med trubadur. Joar spiller opp til fest på den lokale puben. Inkluderende underholdning med noe for enhver smak.

 

- Trubadur til bryllup og bryllupsfest, inkl. sang til vielse i kirke, brudevals m.m. Vurderer du levende musikk i ditt bryllup? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Sammen kan vi skreddersy en underholdningspakke til ditt bryllup.

 

- Afterski med allsang, dans og full spiker hele kvelden!

 

- Festmusikk til julebord, også julemusikk som bakgrunn og stemning. Ev. musikalsk standup-show ŽJulestemning fra Nordland fylke.

 

- Fødselsdagsselskap. Overrask gebursdags-barnet med livemusikk.

 

- Musikalsk standup-show ŽSanger fra veienŽ. Høydepunkter fra 12 år på veien, humor, imitasjoner og artige historier.