↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

Besøksadresse

Grundingen 6
0250 OSLO
  1. Beskrivelse

Loans.no tilbyr de beste og billigste forbrukslån for de som bor i Drammen.

 

Det kan være vanskelig å vite hvilke lån og kredittkort man skal velge til enhver tid. Ved å benytte deg av sammenligningstjenesten Loans.no, vil du få en best mulig oversikt, slik at du kan velge det billigste alternativet for din økonomi. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn det lånebeløpet du ønsker deg, så vil Loans.no sammenligne de ulike alternativene for deg.

 

Hos Loans.no kan du sammenligne ulike refinansieringslån. Den største fordelen med refinansiering av dyre lån og kredittkortgjeld er at du kan bli gjeldfri mye raskere. Dette fordi du, ved å refinansiere, betaler mindre i renter og gebyrer. Dersom du bruker disse pengene på avdrag i stedet, så kan du korte ned nedbetalingstiden din med flere måneder eller år. Alt avhengig av hvor høy gjeld du har. Loans.no gir deg en enkel oversikt over ulike aktører slik at du på enklest mulig måte kan søke om et refinansieringslån.

 

Vi tilbyr også en god oversikt over de beste kredittkortene som finnes på dagens marked, da finner du enkelt det kredittkortet som passer din økonomi best. Dette gjelder også billån om du ønsker det, i samarbeid med regnr.no

 

våre hjemmesider vil du finne en nedbetalingskalkulator. Ved å benytte denne kalkulatoren kan du enkelt lage din egen nedbetalingsplan. Kalkulatoren er enkel å bruke, slik at du ikke trenger å bruke all din tid på å sette sammen nedbetalingsplanen din. I tillegg får du muligheten til å den nedbetalingsmetoden som du vil ha, slik at du kan starte nedbetalingen samtidig som du sparer masse penger. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 

Hos Loans.no kan du sammenligne flere typer lån:

 

Eksempel: Nominell rente 11.39 %, effektiv rente 12.71 %, 150 000 kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

Slik gjør du når du henter inn tilbud på ulike lån fra flere aktører på Loans.no:

  1. Velg ønsket låntype
  2. Oppgi nødvendig informasjon
  3. Loans.no sammenligner våre samarbeidspartnere som tilbyr lån basert på dine ønsker
  4. Til slutt bestemmer du selv hvilket lån du ønsker å akseptere av tilbudene du har fått

 

For å gjøre din økonomiske hverdag enklere kan du også bruke andre tjenester fra oss.

 

Forbrukslånkalkulator

 Loans.no tilbyr også en forbrukslånkalkulator. Denne kalkulatorens hensikt er å vise deg månedlige kostnader for et valgt lånebeløp. Da vil du få en bedre oversikt, og det blir enklere å finne det lånet som passer din økonomi best.

 

Om oss

 Loans.no er en kommersiell satsning fra Banqr AS.

 Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans- og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.