↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Boligsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

 

Boligsmart.no er en tjeneste som har som mål å levere godt og relevant innhold til boligeiere. Uansett om du vil vite mer om vedlikehold, bygg, renovering eller andre oppgraderinger av hjemmet, vil du finne informasjonen du trenger hos oss. Har du lyst til å pusse opp leiligheten, installere solcellepanel eller skifte kledning? Utforsk våre guider og oppdag nyttige råd for mange ulike tiltak. Vi forteller deg hvordan tiltak utføres, hva du kan gjøre selv, hvordan du finner seriøse håndverkere og når du må søke til kommunen.

 

Vi gir deg også oversikt over ulike leverandører og godt kvalifiserte tjenestetilbydere, og gir deg kunnskapen du trenger for å velge den beste bedriften for deg. Du får også oversikt over ulike leverandører nedslagsfelt slik at du kan finne en leverandør nær deg.

 

Du kan blant annet lese om hva luft til vann varmepumpe koster. Dette er en av de mest solgte varmepumpetypene i Norge. I vår guide kan du lese om hvorfor det er viktig at den monteres riktig, hvorfor det bør gjøres av fagfolk, kostnad, fordeler og ulemper, og hvordan du spare penger på sikt. 

 

Leverer du tjenester til boligeiere, og ønsker å annonsere på Boligsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send oss gjerne en epost til [email protected] hvor du forteller kort om din virksomhet og dekningsområde.