↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatsmart.no - Finn rett advokat i Drammen

Det å få advokatbistand kan for mange være en utfordrende prosess. I advokatsmart.no ønsker vi å gjøre det enklere for forbrukere og bedrifter å orientere seg innen ulike advokattjenester. I våre jussguider kan du lese og lære om de vanligste juridiske problemstillingene og hvordan en advokat kan løse dem for deg. 

 

På advokatsmart.no har vi samlet informasjon om advokatkontorer i Drammen. I Viken fylke er det ca. 800 personer som i følge SSB jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. Via advokatsmart.no kan du finne dyktige advokater i ditt nærområde. 

 

På advokatsmart.no finner du et bredt spekter artikler og guider om ulike juridiske temaer, som personskade, usaklig oppsigelse og mobbing på arbeidsplassen. I vår guide til arveoppgjør forteller vi deg det du trenger å vite om rettsområdet, inkludert privat skifte, offentlig skifte, arverett og mye mer. 

 

Er du advokat og ønsker å bli en del av Advokatsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@advokatsmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.