↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 55 55 77

Besøksadresse

Tordenskiolds gate 6
0160 OSLO
  1. Beskrivelse

Synega | Trenger du hjelp med regnskap, revisor

eller advokat i Drammen?

Synega er et nettbasert firma som tilbyr digitale tjenester over hele Norge. Bor du i Drammen og trenger regnskapsfører, revisor, advokat eller ledelsesrådgivning? Gjennom Synega får du tilgang på hjelp akkurat der du er, raskt og enkelt.

 

Vi har erfaring fra flere ulike bransjer, og opplevde at tjenestene vi bestilte ikke var brukervennlige og fleksible nok. Faktureringen opplevdes dessuten som uforutsigbar og rotete.

 

Dette resulterte i at vi slo oss sammen og dannet Synega. Dette nettbaserte selskapet tilbyr flere ulike tjenester på én og samme side. Samtidig har vi vektlagt brukervennlighet og enkle prismodeller. Vi tilbyr følgende tjenester:

 

·         Revisor

·         Ledelsesrådgiver

·         Regnskapsfører

·         Advokat

 

Slik holder vi prisene lave

Synega kan tilby advokattjenester, regnskapsførerhjelp, revisjon og rådgivning til gode og konkurransedyktige priser. Siden firmaet vårt er 100 % nettbasert sparer vi oss for mange kostnader, noe som tillater oss å senke prisene.

 

Vi har heller ikke dyre utgifter til administrative oppgaver, siden vi benytter smarte og digitaliserte prosesser. Derfor kan du motta mer prisgunstige tjenester gjennom Synega enn hos de fleste tradisjonelle tjenesteytere.

 

Enkle prismodeller

Synega mener at du som bestiller tjenester enkelt skal kunne få oversikt over pris. Med forutsigbare kostnader får du oversikten du trenger!

 

Hos oss finner du to ulike prisstrukturer. Velg om du vil betale for tjenester basert på tidsbruk, eller om du foretrekker en fastpris:

 

 

Hvordan benytte tjenester gjennom Synega?

  1. Besøk synega.no
  2. Velg tjeneste (regnskap, advokat, revisjon eller ledelsesrådgivning)
  3.   Klikk på «Bli kunde»
  4.  Fyll ut skjema og signer med BankID
  5. Motta tjenester over nett akkurat når du trenger det!

 

Litt om hvorfor vi opprettet Synega

Synega ble til av en engasjert gjeng som alle hadde én ting til felles: Vi savnet brukervennlige og fremtidsrettede tjenester med enkle prismodeller. Vi mente også at det er tungvint å motta tjenester fra flere hold, når det bør være mulig å få alt på ett sted.

 

Enten du trenger revisor, ledelsesrådgivning, advokat eller regnskapsfører i Drammen, kan du få hjelpen du trenger hos Synega. Hos oss slipper du å begrense deg til lokale leverandører. Vi har ekspertise fra hele landet samlet på én digital plattform.

 

Holder du til i Drammen er det slettes ikke sikkert at det å velge en aktør i området er det beste for bedriften din. Vi har funnet de beste tjenesteyterne i landet, og du kan benytte deg av deres tjenester online.

 

Det å få tjenester på nett er ikke bare billigere. Det er også mer fleksibelt! Vi så behovet for fleksible og brukerorienterte tjenester, noe Synega representerer. Hos oss får du tjenestene du trenger, akkurat hvor og når du trenger dem.

 

Mange fornøyde kunder

Hittil er det mer enn 1 000 bedrifter som har tatt i bruk Synega når de trenger advokat, rådgivning eller hjelp med regnskap og revisjon.

 

Kundene våre setter blant annet pris på at de kan bruke tid på sin kjernevirksomhet heller enn regnskap og andre aktiviteter. Det er også mange som opplever effektivisering av driften og bedre kontroll på regnskapet.

 

 

Er du kanskje vår neste fornøyde kunde?