↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

458 72 759

Besøksadresse

Bogstadveien 27b
0355 OSLO
  1. Beskrivelse

Motta hjelp med SEO og digital markedsføring

i Drammen

I Drammen finnes det mange store og små bedrifter, og konkurransen om kundene kan derfor være stor. Ønsker man å nå ut til potensielle kunder, gjelder det å finne de rette markedsføringsmetodene.

 

I dag er det i stor grad digital markedsføring som er viktigst for bedrifter. Med digital markedsføring mener vi markedsføringsmetoder som foregår via digitale flater, og da først og fremst via internett.

 

Eksempler på slike markedsføringsmetoder er søkemotoroptimalisering (SEO), søkemotormarkedsføring (SEM), e-postmarkedsføring og innholdsmarkedsføring.

 

Hvorfor fokusere på digital markedsføring?

Før i tiden var det vanlig å markedsføre bedriftens produkter og tjenester ved hjelp av kataloger, brosjyrer og annen analog markedsføring. Ulempen med denne markedsføringsteknikken er at du må sikte bredt for å treffe noen i målgruppen.

 

Av de tusen brosjyrene som sendes ut i postkassene til forbrukerne, er det kanskje bare en liten andel som har interesse for produktet. Med digital markedsføring kan du nå ut til selv smale målgrupper med stor presisjon, noe som er lang mer bærekraftig og økonomisk.

 

Husk også at en stor andel av dagens kjøp begynner med søk via Google og andre søkemotorer. Har du for eksempel planer om å kjøpe en ny PC, søker du sannsynligvis på modellnavnet i Google for å finne det billigste og beste alternativet.

 

Forbrukerne forholder seg som regel til de øverste treffene i søkemotoren. Disse treffene er mest relevante og oppfattes gjerne som mer pålitelige. Det er derfor spesielt viktig å fokusere på SEO, som kan sikre nettsiden bedre ranking i Google.

 

Hjelp til digital markedsføring og SEO i Drammen

Digital markedsføring er et stort fagfelt, og de største bedriftene har gjerne egne markedsføringsavdelinger som tar seg av arbeidet. For små og middels store firmaer kan det ofte være mer hensiktsmessig å hyre inn markedsføringshjelp ved behov.

 

SEO er et eksempel på en digital markedsføringsmetode som kan være tidkrevende og avansert. Det finnes mange SEO-metoder, noe som inkluderer on-page SEO som innholdsoptimalisering og teknisk SEO, eller off-page SEO med lenkebygging.

 

Belønningen for strevet er imidlertid stor: Bedriften kan tiltrekke mange flere besøkende til nettsiden, gjennom økt ikke-betalt (organisk) trafikk. Dette kan sees som en motsetning til SEM, der man betaler for plassering i Google. SEM har kun effekt så lenge annonsen er aktiv.

 

Det er imidlertid også effektivt med SEM i kampanjeperioder, når du har behov for økt synlighet i en kortere periode. Andre viktige former for digital markedsføring inkluderer e-postmarkedsføring, noe som krever mye planlegging og målgruppeanalyse.

 

Motta et uforpliktende tilbud

Ønsker du å få hjelp med digital markedsføring i Drammen? Vi har ressursene du trenger, enten det er snakk om SEO, SEM, e-postmarkedsføring eller markedsføring i sosiale medier.

 

Siden digital markedsføring er et stort fagfelt og arbeidsteknikken kan være tidkrevende, ønsker mange bedrifter å få hjelp til akkurat dette. Da kan du fokusere på andre viktige arbeidsoppgaver, enten det er snakk om kundeservice eller regnskap.

 

Vi hjelper bedrifter i Drammen og omegn med å oppnå økt synlighet i Google og andre digitale kanaler. Kontakt oss i dag, og få et uforpliktende tilbud på digitale markedsføringstjenester.