↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

32 88 80 90

Besøksadresse

Nedre Eikervei 14
3045 DRAMMEN
  1. Beskrivelse

Bli bedre kjent med oss
Interiør og innredning er personlig, nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og erfaring med deg, slik at du får det hjemmet som passer deg og din personlige stil.

Vi har over 40 års erfaring med salg av møbler og interiør til private hjem og forhandlere. I vår nettbutikk finner du hele vårt sortiment, og du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for personlig veiledning på 32 88 80 90 eller kundeservice@kalma.no. Vi ønsker å tilby deg produkter som passer til nettopp deg, og du kan være trygg på at vi er tilgjengelige for deg gjennom hele prosessen.

Varer på lager
De fleste av våre varer finnes på vårt lager i Drammen. Det betyr at vi kan levere din bestilling innen kort tid etter at du har handlet hos oss. Du kan også selv hente din bestilling på vårt lager i Drammen hvis du heller ønsker det.

Produkter Norsk design
Vi designer og utvikler egne produkter i samarbeid med ledende produsenter. Våre produkter og leverandører håndplukkes av oss, slik at du kan være sikker på at varen du kjøper er av god kvalitet og designet for å vare. Mange år i bransjen har gitt oss unik kompetanse til å plukke ut de riktige kombinasjonene som gir deg et personlig hjem. 

DERFOR BØR DU HANDLE HOS KALMA INTERIØR

  • Lang erfaring
  • Rask levering
  • Personlig service