↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 24 05 30

Besøksadresse

Vebjørns vei 1
3414 LIERSTRANDA
  1. Beskrivelse
Vi både bygger og bryr oss
Lierhus er 17 dedikerte mennesker som alle jobber mot samme mål; å hjelpe deg med å sette opp drømmeboligen. Vi bygger for private og profesjonelle både ene- og tomannsboliger, flermannsboliger og rekkehusprosjekter.
 
Vi tror på at vi kommer best i mål ved å lede deg gjennom byggeprosessen med ærlighet, dedikasjon og kunnskap. Vi lover å gjøre vårt ytterste hver dag for å holde høyest mulig kvalitet i arbeidet vi gjør, og jobber hardt for at alle skal være fornøyde. Av og til oppstår det imidlertid situasjoner og utfordringer som vi ikke kunne forutse. Da skal du huske på at vi fortsetter å bry oss, selv etter at du har overtatt boligen. Vi har en serviceansvarlig som følger deg opp etter at huset er overlevert og innflyttet. Et hus er levende, og det tar noen måneder før det «setter» seg. I denne perioden vil påvirkning i form av værmessige forhold som tørke, snø og vind kunne gjøre at huset finner sin egen stabilitet. Endringer i huset som følge av dette er noe vår serviceansvarlige ser på når vi utfører ettårskontrollen.
 
Alle rådgivere og håndverkere som deltar i boligprosjektene våre skal være dedikerte til å leve opp til våre høye kvalitetsmål, og jobbe for at du kan føle deg trygg på et godt sluttresultat.
 
Husdrømmen din blir ekte med oss
Lierhus har 20 boliger som du bare får hos oss. Disse kan du la deg inspirere av, bygge som de fremstår eller få tegnet om til ditt behov. Vi er blant de aller mest fleksible i bransjen, og det viktigste er at huset blir ditt - For det er din husdrøm vi skal skape. Noen ønsker ørsmå endringer, andre ønsker store, men én ting skal du vite: Vi har på forhånd, og på faglig grunnlag, valgt solide løsninger som ligger i våre priser. Snakk med våre boligkonsulenter for å høre mer om fordelene med våre forhåndsvalgte løsninger.
 
Du kan selvsagt velge å gjøre noe egenarbeid. Vær likevel klar over at det skjer en ansvarsforskyvning i det øyeblikket du for eksempel legger parketten selv. Den blir da ditt ansvar, og det er lurt at du veier risikoen ved dette opp mot «penger spart». Før du går i gang med noe selv, avklarer vi det oss imellom slik at du aldri skal være i tvil om hva som skjer.
 
Men skal vi være ærlige, så liker vi best å ta ansvaret for utførelsen selv. Vår erfaring er at det minsker risikoen, og resultatet blir best over tid. I tillegg har vi 10 års reklamasjonsfrist, som gir deg en ekstra sikkerhet som kan være verdt å ha med seg.