↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

950 30 701

Besøksadresse

Lilleakerveien 31
0283 OSLO
  1. Beskrivelse

Husdoktoren er et selskap som spesialiserer seg på tilstandsvurdering av bygninger. Målet vårt er å tilby våre kunder den best mulige servicen når det gjelder å vurdere tilstanden til deres bygninger.

Vi har et team av erfarne fagfolk som er trent til å identifisere symptomer, avvik eller problemer med en bygning og gi anbefalinger om hvordan de skal håndteres. Våre vurderinger er grundige og detaljerte, slik at våre kunder har all den informasjonen de trenger for å ta informerte beslutninger om sine bygninger.

I tillegg til våre vurderingstjenester tilbyr vi også en kundeportal som gir kontinuitet i vedlikeholdet av bygningen. Denne portalen lar våre kunder holde styr på tilstanden til bygningen, samt eventuelt vedlikehold eller reparasjonsarbeid som er utført. Portalen gir deg som forvalter kunnskap om vedlikeholdsbehovet som gjør at man tar riktig vedlikehold til riktig tid.

Hos Husdoktoren er vi dedikerte til å tilby våre kunder toppkvalitet på vurdering og vedlikehold av bygninger. Vi tror at ved å ta vare på bygninger, kan vi hjelpe våre kunder å ta vare på sine virksomheter.

 

Kontaktinfo:

Lilleakerveien 31, 0283 Oslo

95030701

[email protected]

www.husdoktorn.no