HOLLYWOOD: Renate Reinsve skal spille sammen med blant annet Lily-Rose Depp og Hoyeon Jung, kjent fra Netflix-hiten Squid Game, skriver VG, som først omtalte saken. Filmen regisseres av Joe Talbot og blir hans andre film med underholdningsselskapet A24.

Filmen er basert på Anne Serres roman med samme navn og følger tre opprørske guvernanter som ødelegger husholdningen de jobber i ved å blant annet inspirere guttene de passer til ugagn, tenne fantasien til det bohemske paret som ansetter dem, og forlate sin post for erotiske eventyr, skriver det amerikanske underholdningsmagasinet Deadline.

Reinsve ble lagt merke til i Hollywood da teamet bak «Verdens verste menneske» entret LA for årets Oscar-utdeling. Filmen, som er regissert av Joachim Trier, var nominert til to Oscar, men vant ingen pris. Skuespilleren fra Solbergelva har tidligere vunnet prisen for beste kvinnelige skuespiller under filmfestivalen i Cannes for rollen, samt vært nominert til Bafta-prisen.

Under Oscar-uken fortalte Reinsve til Drammens Tidendes reporter i LA at selv om hun har landet en rolle i amerikansk film, flytter hun ikke til Hollywood.

Les også

Slik ble hun filmstjerne: – Jeg kom ikke fra mye penger, det var ganske enkle kår

Les også

Dette utgjør Renate Reinsves X-faktor: – Hun er et funn