DRAMMEN/MJØNDALEN: Natt til lørdag har politiet måttet håndtere flere ordensforstyrrelser i Drammen.

Klokka 00.15 ble en mann i 30-åra satt i arresten etter å ikke ha etterkommet politiets pålegg. Mannen var bortvist fra sentrum, men kom tilbake etter kort tid. På Twitter skriver politiet at mannen blir anmeldt for forholdet.

Klokka 02.20 ble en kvinne i 20-åra satt i arresten grunnet beruselse. Politiet ble oppmerksom på kvinnen etter at hun var til sjenanse for andre på Bragernes torg.

En drøy time senere, klokka 03.15, var to personer involvert i en ordensforstyrrelse på Bragernes torg. De to involverte skal ifølge politiet være bekjente av hverandre. En av disse skal ha skylden for bråket og ble satt i arresten. Vedkommende, en mann i 20-åra, blir anmeldt for hendelsen.

Politiet har ikke bare håndtert ordensforstyrrelser i løpet av natta. Like før klokka 02.00 fikk politiet melding om et vinglende kjøretøy, som også kjørte i autovernet.

I Mjøndalen ble kjøretøyet stanset, og bak rattet satt en åpenbart beruset fører, en mann i 30-åra. Politiet sikret seg prøver og beslagla mannens førerkort.