DHK slo til med en vanvittig sterk borteseier mot Haslum som før runden var serieleder. Guttene ledet 20–14 til pause og kampen endte 36–31 i drammensernes favør. Det var gode prestasjoner både lagmessig og individuelt av DHK i første omgang. Ledet an av en glitrende Lie Hansen som scoret på hele 9 av 12 skudd før pause. Christian Spanne ville også vise seg fram og scoret på 7 av 8 før pause. Duoen sto da alene for 16 av DHKs 20 mål.

SE BILDER: Haslum – DHK

Andre omgang startet jevnt og Haslum lå bak med 6 mål mer eller mindre hele omgangen. Så la bæringene fram merker på Sørheim og Lie Hansen og DHK begynte å slite. Sakte, men sikkert spiste Haslum seg innpå og hadde kontakt på 28–29 10 minutter før slutt. DHK scorer så to kjappe og ser ut til å rykke fra. Så mister DHK ballen og Lindgren får direkte rødt for en takling bakfra og Haslum tildeles straffe. Jonas Degnbol kommer inn og redder straffen og DHK spiller veldig smart i undertall.

Kampen ender da med en femmålsseier som var alt annet enn komfortabel. Men nå er drammenserne for fullt med i gullkampen og bortekampen mot Elverum kommer til å bli avgjørende.

Fullt kampreferat kan du lese i vinduet under: