Gå til sidens hovedinnhold

DHK tilbake på vinnersporet

Artikkelen er over 11 år gammel

DHK var ved sitt gamle jeg igjen, og leverte en strålende andreomgang da de slo ØIF Arendal hele 37-27 i Drammenshallen.

DHK-ØIF Arendal 37–27 (16-13)
Drammenshallen – 619 tilskuere.
Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo.
DHK: Jonas Degnbol og Mathias K. Holm – Simen Holm 1, Christian Spanne 8, Jan-Richard Lislerud Hansen 2, Marcus Litborn, Bård Nordhagen 4, Espen Lie Hansen 4, Steffen Skancke 2, Joakim Andre Hykkerud 6, Eirik Rolid 5, Gøran Sørheim 5, Jarle Mørk Pettersen.
Toppscorer ØIF: Knut Martin Johnsen 6.
Utvisninger: DHK 4 x 2 min. (Spanne, 2 x Nordhagen og Hykkerud). ØIF 7 x 2 min, + rødt kort.


Samtidig fikk de hjelp av Runar som slo Fyllingen med to mål borte (25-23). Det betyr at Runar nå er på sølvplass med sine 24 poeng, mens DHK topper med 28 poeng. DHKs neste motstander Elverum er nummer tre, fem poeng etter DHK, mens Fyllingen og Follo nærmest er ute av gullkampen med sine 22 poeng. Fire serierunder gjenstår, og DHK møter foruten Elverum, Follo (h), Bodø (b) og Stord (b).

I kveld slet DHK litt i starten, men målvakten Jonas Degnbol var god. Med den tryggheten i ryggen, tålte DHK-spillerne å gjøre noen feil og bomme på noen skudd det første kvarteret. Etter hvert fikk Joakim Andre Hykkerud og Marcus Litborn de andre med seg på et forsvarsspill det luktet svidd av, og mens ØIF-spillerne merket tempoet, orket DHK-spillerne hele kampen ut.

- Spiller for spiller er ØIF et av de beste lagene i serien. Det betyr at vår prestasjon var ganske god i dag, mener DHK-trener Marinko Kurtovic.

- Vi har juster vår målsetting nå, til å gå for gull, og spillerne svarte på direkten. Jeg er veldig stolt av dem i dag, sier DHK-treneren.

Christian Spanne viste også litt av det som gjorde ham til landslagsspiller i høst, og han ble DHKs toppscorer med åtte mål. Like imponerende var Eirik Rolids innhopp det siste kvarteret. Han hadde et godt innhopp mot Runar sist også, men denne gangen var han nesten feilfri, og scoret fem mål på tilmål tid.

- Eirik var ukjent for ØIF-forsvaret, og på så kort tid rakk de aldri å korrigere seg i forhold til ham etter at Espen (Lie Hansen) gikk ut, sier Kurtovic.

- Kan vi framstå slik fremover, er det ingen som slår oss, spår han.

Les kampreferatet her:
 

Kommentarer til denne saken