Frode Scheie ferdig i DHK

Drammen Håndballklub og daglig leder Frode Scheie har i fellesskap blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.

Drammen Håndballklub og daglig leder Frode Scheie har i fellesskap blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Drammen Håndballklubb og daglig leder Frode Scheie har i fellesskap blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.Utover det ønsker ikke Scheie å kommentere hva som har skjedd, men han ønsker DHK lykke til videre.

DEL

DRAMMEN: Etter en lang prosess der Frode Scheie har vært sykemeldt fra jobben som daglig leder, har partene i det stille jobbet med å avklare Scheies fremtid i klubben. I dag blir det offentliggjort at Scheies tid i DHK er over, og høyst sannsynlig blir det administrasjonssjef Djordje Teorodorvic som vil ta over den jobben. Han har vært fungerende daglig leder i Scheies sykefravær.

Det har vært stor oppmerksomhet rundt Scheies sykemelding, for i den samme perioden har han vært lånt ut av TV2 der han har et ansettelsesforhold, og jobbet som kommentator for Viasat på deres håndballsendinger blant annet fra EM for herrer i Polen.

Scheies første sykemelding gikk  ut 14. februar, men den ble mandag forlenget med nye fire uker. Så kom partene til enighet om at de gikk inn i fremtiden hver for seg.

- Partene er enige om å legge uenighetene bak seg, og alle krav mellom partene som følger av arbeidsforholdet er avgjort og avsluttet, sier Leif Kronstad, fungerende styreleder i DHK.

LES MER: Kjelling blir DHK-trener

LES MER: Nå må flere brette opp ermene for DHK

LES OGSÅ: DHK stilnet aggressiv Løke

Ber om arbeidsro

Han legger ikke skjul på at prosessen med å få klarhet i  alt som har skjedd, har gjort at alt nå gikk på overtid.

- Nå må vi som skal forsøke å redde klubben få arbeidsro, ikke minst i arbeidet med å refinansiere driften, sier Kronstad.

Klubben har etter det Drammens Tidende erfarer hatt en godt fungerende daglig leder i Scheies sykefravær i Teodorvic, og ingen vil bli overrasket om det blir et naturlig opprykk for hans vedkommende når saken med Scheie nå er avsluttet. Alle tilbakemeldinger på han går på at han har en høy arbeidsmoral, høy arbeidskapasitet og han har integritet.

- Hel ved, har Kronstad sagt om han en gang.

Klubben har som et naturlig mål å levere et positivt resultat, og at det fra nå av blir tæring etter næring. Ett tiltak blir en reduksjon på en person i administrasjonen, og etter det Drammens Tidende erfarer  har det vært samtaler mellom klubbledelsen og Kristian Kjelling om mulighetene for å ta del i markedsarbeidet.

-Lykke til

Frode Scheie ønsker i utgangspunktet ikke å kommentere saken ytterligere utover det som står i pressemeldingen DHK la ut onsdag, men kommer med noen uttalelser til Drammens Tidende.

- Jeg forholder meg til at vi har avsluttet arbeidsforholdet, noe vi har blitt enig om i fellesskap, sier Scheie, som ikke ønsker å kommentere om forholdet til klubben han vant europacupen med som målvakt i 1996 nå er ødelagt.

- Jeg ønsker DHK lykke til videre. Jeg har lagt sjela mi i arbeidet med klubben og håper at guttene vinner kamper. Det er gledelig å se at de har tett tre poeng på de to siste kampene.

Scheie har vært sykemeldt siden inngangen av det nye året. Overfor Drammens Tidende forteller han at han foreløpig er sykemeldt ut i mars-måned.

- Det jeg kan si er at helsetilstanden min ikke er bra, og at jeg jobber med å bli frisk, sier Scheie.

LES OGSÅ: «Det er vanskelig å oppfatte Hagens innlegg som seriøst»

LES OGSÅ: DHK-trenerne sa opp på dagen

Artikkeltags