Gå til sidens hovedinnhold

Tok juleferie etter pause

Artikkelen er over 5 år gammel

DHK kom stinne av selvtillit etter den solide 35-25-seieren over Bækkelaget onsdag, men topplaget Haslum ble et par nummer for store i egen hall. Hjemmelaget vant 27-21 lørdag

BÆRUM: Drammen HK hadde en pangåpning på kampen, og Kennie Boysen satte elegant inn 3-2 etter fire minutter av matchen. Men hjemmelaget snørte igjen bakover, og tvang DHK til å skyte fra langt hold. Skuddene satt ikke bestandig, og dermed dro treffsikre Haslum-spillere  i fra. Topplaget gikk opp til 5-4 etter 6,27.  Ti minutter senere var ledelsen på komfortable 11-7.

DHK hadde Frank Løke tilbake i manesjen etter skadeproblemer, og han bidro med fire mål fremover. Løke spilte ikke ett minutt i 35-25 triumfen over Bækkelaget onsdag.

- Herlig å være tilbake på banen. Dette var den første kampen jeg spilte fra starten denne sesong. Men det er jo ikke gøy å tape. Jeg merker at jeg er litt rusten, og burde satt flere av sjansene, sier Frank Løke.

LES OGSÅ: 

Ble så forbanna at han fikk hodepine

Kladdet

Det kladdet fremover for DHK i perioder, og Erik Skifjeld Alm brant straffe på stillingen 12-8. Minuttet senere misset Frank Løke alene med keeper. Mot slutten av omgangen våknet drammenserne til live, og spiste opp noe av Haslums ledelse. Frank Løke sørget for 14-12 med et frekt liggende skudd to minutter før full tid.

Christian Spanne hadde muligheten til å redusere ledelsen ytterligere, men brant en ny DHK-straffe helt på slutten av omgangen. Dermed ble det 14-12 til pause.

Mens første omgang startet som et fyrverkeri med ni mål etter drøyt seks minutter, så det ut til at lagene hadde tatt tidlig juleferie i 2. omgang. Haslum gikk opp til 15-12 etter tre minutter av omgangen, og flere mål ble det ikke før det hadde vært spilt i totalt 38,12. Da satte Haslums Simen Nyløkken inn en straffe og sørget for 16-12.

For DHK var de første 13 minuttene etter sidebytte helt katastrofe. Først etter 12,25 lykkes Erik Alm med å putte ballen i mål. Da hadde blant annet Haslum økt ledelsen med en spiller mindre på banen.

- Vi taper jo kampen i denne perioden, men vi får ta med oss at vi var bra med i den første omgangen, sier Løke.

LES OGSÅ:  Vikki trigges av nerver

Kommentarer til denne saken