SKI: DHK kom med godfølelse etter å slått Runar klart , og startet mot Follo slik de avsluttet lørdag kveld i Langhushallen.

5-0 ledet drammenserne over hjemmelaget Follo, og de hadde 13-8 rett før pause. Da hadde de vartet opp med feiende håndball foran begge målene, Goran Raikovic var god i mål, og forsvarsspillet holdt høyt nivå.

Men rett før pause begynte DHK  å slurve i forsvar, og de bommet på klare sjanser. Det ga Follo muligheten til å komme inn i kampen, og da de startet andre omgang, var de kun to mål bak.

Ti målløse minutter

DHK tok med seg slurvet inn i de siste 30 minuttene, og ti målløse minutter der trioen Lars Erik Bjørnsen, Henrik Jakobsen og Gøran Sørheim bommet på elleve klare målsjanser, ga ingen ro inn i avslutningsfasen av kampen.

Torbjørn S. Bergerud  virket tung i mål, og kom ikke opp på Raikovic nivå. Det ble gjort juniorfeil i forsvar, og i angrep ga Follo Gøran Sørheim litt ekstra oppmerksomhet.

Ledet rett før slutt

Det ga DHK-trøbbel. Passiviteten spredte seg i laget, og det var vertsskapet som var på hugget. Rett før slutt ledet likevel DHK 24-23, men med tre sekunder igjen fikk hjemmelaget et strafefkast de scoret på.

Dermed vant de sin egen turnering med seks poeng etter uavgjort mot Runar og DHK, og seire seire over Haslum og Halden.

DHK fikk fem poeng etter seire over Halden og Runar, uavgjort mot Follo og tap for Haslum.

Nå venter cupkamp borte mot St.Hallvard i ROS Arena torsdag for DHK.