Gå til sidens hovedinnhold

Drammen Byliste er ikke lagt ned

Artikkelen er over 2 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I DT 31. juli hadde avisas politiske redaktør en kommentar vi ikke vil la stå uimotsagt. Bylistas tilblivelse og politikk har ikke noe til felles med «Nei til bompenger». Vi ble startet og gikk til valg for å få mindre biltrafikk i sentrum, mens «Nei til bompenger» går til valg på det motsatte. 

I vår «valgkampavis- leder» i 1995 het det: «Stem Drammen til den moderne tid».  Vi ønsket miljøgevinster med mindre biltrafikk for innbyggerne i Drammen. Det er dessverre enda mer aktuelt i dag. Bompengepartiet synes ikke å ha noen ønsker om det. Hva ønsker «Nei til mer bompenger» egentlig? 

LES OGSÅ: Nå røper Haaning planene sine: – Jeg garanterer at det ikke blir bomring!

I 1995 hadde Drammen Byliste miljø som hovedsak der bærekraftig byplanlegging, bevaring av kulturminner, markagrense, forbedret kollektivtransport og aktiv næringspolitikk for å gi byen miljøvennlige arbeidsplasser var noen av de viktigste sakene.

Drammen Byliste er ikke lagt ned, vi er fortsatt aktive i bystyret og har vært godt synlige i både kampen for å bevare Marienlyst og Drammens Byvåpen. 

Vi har valgt ikke å stille egen liste til årets valg, men på MDGs program og liste vil vi i Bylista fortsatt stille til valg for å gjøre Drammen til en enda bedre og grønnere by.

LES OGSÅ: Klimamål og bompenger - hva mener egentlig kommunens innbyggere?

Kommentarer til denne saken